LAV Nedeljni horoskop od 9. do 16. decembra 2019

Posao

Ne nedostaje vam koncentracija, ali obaveze ipak trpe jer niste dovoljno posvećeni onome što trenutno radite. Mislima ste daleko, jer unapred planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. Jeste da je neophodan detaljan plan, ali to ne podrazumeva život u budućem vremenu pri čemu propuštate svaku šansu da kvalitetno osmislite sadašnjost.

reklame

Ljubav

Ustupci koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje, jer vam se čini da previše trpite. Zbunjuje vas voljena osoba, čini vam se kao da je to neko koga uopšte ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje.

Zdravlje

Alergije.

NE PROPUSTITE: TAJNA SKLOPLJENIH KAZALJKI: Saznajte šta vam časovnik poručuje?

DEVICA Nedeljni horoskop od 9. do 16. decembra 2019

Posao

Nedelja počinje velikom tenzijom i naglom promenom situacije na svim poljima. S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge one koji su, po hijerarhiji, ispod vas i očekuju vaš potez. Ne postoji način da osmislite rešenje kojim bi svi akteri bili zadovoljni. Bespotrebnim kolebanjem gubite energiju, jer šta god da izaberete neko će se ljutiti.

Ljubav

Čini se da ranije nešto nije bilo po vašoj volji, a kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Voljenoj osobi nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne zna kako da vam ugodi. Budite fer, jasno recite šta je to što hoćete i istovremeno uvažite potrebe druge strane.

Zdravlje

Problemi sa sinusima.

Nedeljni horoskop od 9. do 16. decembra 2019
Nedeljni horoskop od 9. do 16. decembra 2019

VAGA Nedeljni horoskop od 9. do 16. decembra 2019

Posao

Okolnosti vas primoravaju da donesete odluku za koju znate da mora da se dogodi, ali koje se istovremeno i plašite. Previše ozbiljno shvatate ovaj trenutak, kao da nakon toga nema povratka na staro. To je nerealno, vrlo brzo ćete shvatiti da ono što vam je u ovom periodu delovalo kao neizbežno, ustvari, nije objektivno. Ne preuveličavajte probleme.

Ljubav

Kako u poslu tako i u ljubavi, ovih dana, muči vas kolebanje. Ukoliko svoju tenziju budete usmerili na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neprijatna. U svemu vam mogu pomoći bliski prijatelji, ako im se poverite.

Zdravlje

Glavobolja.

NE PROPUSTITE: Ljubavni horoskop za 2020. godinu

ŠKORPIJA Nedeljni horoskop od 9. do 16. decembra 2019

Posao

Posao se gomila a vi se u tome sve slabije snalazite. Iako napredujete na mestu gde se nalazite, to nije dovoljno da bi vas motivisalo da se još više potrudite. Sve ono što vam se sada dešava nije slučajno. Iz nekog razloga važno je, jer će vam biti potrebno u budućnosti. Budite prema svima ljubazni, jer ne znate za šta će vam neko zatrebati.

Ljubav

Prekidate komunikaciju s voljenom osobom jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, preuzmite inicijativu i rešite stvari do kraja.

Zdravlje

Malaksalost.

NATAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...