VAGA

LJUBAV: Vaše čežnje biće jake, a vi nekako prepušteni sami sebi. Oni koji imaju dobrog prijatelja ili prijateljicu pokušat će da s njim (njom) podele svoje frustracije. Vage u vezi će osećati distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. Izdržite.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima imaće dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savetnici, a svoje će znanje lako primenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji biće prolazni.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Povremene nervoze i sitne brige.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Verovatno ćete dati sve od sebe da se ulepšate, a primetićete i to da vas osoba suprotnog pola stalno odmeravaju. Oni u vezama pokušaće da osveže odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. Otvorite se i bićete uspešni.

KARIJERA: Što je gotovo, gotovo je. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usresredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite otvoreni za to.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne pomerajte granice po svaku cenu.

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019
Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019

STRELAC

LJUBAV: Osećaćete se kao da se ne možete uhvatiti ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje da izražavate emocije. Primenite savete za koje verujete da su dobri.

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe bi trebalo da sve više sarađujete s kolegama, a neretko i da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite svakog dana malo mira samo za sebe.

loading...