RAK

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste da poboljšate odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem. Krećite se.

LAV

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato ne treba da se trudite previše, nego samo imajte otvorene oči i reagujte kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ova sedmica karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo izvagajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite na ishranu. Uživajte, ali ne preterujte.

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019
Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019

DEVICA

LJUBAV: Veći deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati istom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohteva.

KARIJERA: Počinje faza kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno predstavite svoje sposobnosti na najbolji mogući način. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu i u prirodi.

loading...