VAGA

LJUBAV: Vaši romantični odnosi od ove nedelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

KARIJERA: Malim koracima može se preći ista udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje dešavanja nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se prevazilaziti originalnijim rešenjima i humorom. Najbolje je kod kuće.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta. Trebalo bi da malo olabavite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Ova sedmica bi za neke od vas mogla da donese nešto novo u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Tokom cele nedelje čekaćete da se situacija razbistri, a krajem sedmice sve će se činiti još složenijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je po sredi.

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte sa drugima.

Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2019

STRELAC

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolaziće male krize u kojim bi trebalo da pokažu više razumevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspeće da prebrode sva iskušenja.

KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od šefova, a baš ništa od vas. To je samo privremeno. Budite otvoreni i sarađujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se svojih dostignuća.

loading...