RAK

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. U drugom delu sedmice ljubav će postati strastvenija. Biće lepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamarajte se s previše pitanja.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu. Ona smiruje.

LAV

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da kroz ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: U saradnji sa mladim osobama ili sa novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji biće rezultat žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i mira.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za žurbom.

Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2019

DEVICA

LJUBAV: Verovatno je da ćete dati sve od sebe da osvojite osobu koja vam je jako draga, a primetićete i to da vas drugi stalno odmjeravaju. Oni u vezama pokušaće da osveže odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. S vrlo dobrim rezultatom.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog pitanja na temu komunikacije. Otvoriće se mogućnosti ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovog puta, od toga će zavisiti mnogo toga. Pokažite šta znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god se budete zatekli, širićete glas razuma.

loading...