Nedeljni horoskop od 23 do 30 decembra 2019
Nedeljni horoskop od 23 do 30 decembra 2019

Nedeljni horoskop od 23 do 30 decembra 2019 godine: Nedelja izazova i velike hrabrosti…

OVAN

LJUBAV

Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine sedmice počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Pod uslovom da ih ne forsirate, piše astrosudbina.com.

reklame

KARIJERA

Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

ZDRAVLJE & SAVET

Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

NE PROPUSTITE: HOROSKOP NAJDETALJNIJE O LJUBAVI U 2020. GODINI

BIK

LJUBAV

Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA

Komunikacija i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova će postati intenzivniji. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE & SAVET

Sve ćete se više kretati što je dobro.

Nedeljni horoskop od 23 do 30 decembra 2019
Nedeljni horoskop od 23 do 30 decembra 2019

BLIZANCI

LJUBAV

Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA

Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

NE PROPUSTITE: Horoskop za mesec januar 2020 godine: Pročitajte šta vam donosi horoskop za prvi mesec u godini

ZDRAVLJE & SAVET

Moguća su lepa putovanja.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...