Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018: Odličan period za Škorpije, Blizance i Vodolije

0
4487
Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018

Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018: Ovo je, sudeći po proceni astrologa, vreme Vodolija, Škorpija i Blizanaca. Šta vas u narednom periodu očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Peripetije u vašem emotivnom životu nizaće se bez plana i mogućnosti odlaganja. Okidač će biti potreba za dominacijom ili kontrolom, a ništa nećete moći da kontrolišete. Budite strpljivi i tolerantni koliko god možete, te više uvažavajte partnera.


KARIJERA: Šta god se bude našlo na dnevnom redu, vi ćete biti onaj pokretač ili glas koji će dati završnu reč bilo da se radilo o važnim odlukama, bilo o redovnim zadacima. Vaši potezi dobiće na težini, pa pazite šta radite. Držite se ciljeva.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 24. do 30. septembra 2018: Vodolija verna sebi i svojim stavovima, Ovan se bori sa šefovima, Blizanci zavode

BIK

LJUBAV: Vaša potreba za društvom neće biti jako naglašena, pa ćete radije ostajati kod kuće nego što ćete izlaziti. Biće doduše nekih neformalnih druženja sa vama bliskim ljudima i prijateljima, ali značajnijih ljubavnih zbližavanja neće. Bikovi u vezi će biti dobro.

KARIJERA: Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno uveseljavati druge kad naiđu teži trenuci. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete podsticati i sebe i kolege.

Pročitajte i  Retrogradni Merkur ih urniše: Ovim horoskopskim znacima ništa neće ići od ruke do 6. decembra 2018. godine

ZDRAVLJE&SAVET: Neko će vam postavljati nemoguća pitanja.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, imaćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to ne mora uvek da se svidi, pa se potrudite da je povedete sa sobom ili objasnite svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti, ali ne i zadržavati društvo suprotnog pola.

KARIJERA: Možda će vam se u prvom trenutku učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom delu sedmice postajaćete sve potrebniji onima sa kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra. Sve je moguće.