Nedeljni horoskop od 17. do 23. oktobra 2016: Zvezde kažu da će najsrećniji znaci ove nedelje biti Vaga, Devica i Ovan. Otkrijte šta vas čeka u nedelji pred nama, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Iz velikih ideja i ambicija vi ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, ali ni taj vam neće biti neugodan. Radićete i dalje dobro, a na radnom mestu će vladati ugodna atmosfera.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Preispitajte svoje prioritete.

devojka

BIK

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali. Izostavite to.

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će napredovati na poslu ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebalo bi da ostvare dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će otputovati u rodni kraj.

BLIZANCI

LJUBAV: Lep razvoj ljubavnih događaja ohrabriće vas da organizujete zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Prestiž koji vam toliko znači biće vam nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da razmisle malo dublje.

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.