VAGA

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga da upoznate. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve saberu, biće zadovoljni.

KARIJERA: Uvidećete da se umarate i da vam treba dvaput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i ekonomišete sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaš ljubavni život nastaviće da se razvija dobro. Bićete zadovoljni postignutim. Oni koji su još sami izlaziće bez pritiska da nešto mora da se dogodi. Biće zabavljanja, ali i lepih doživljaja u kućnoj atmosferi. Jedna opuštena privatna nedelja.

KARIJERA: Radna sedmica će biti šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili da ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. Budite budni.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoju intuiciju.

Nedeljni horoskop od 17. do 23. juna 2019
Nedeljni horoskop od 17. do 23. juna 2019

STRELAC

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem će ojačati. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će oni u vezi sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

KARIJERA: Napredovanje u karijeri biće izgledno, ali za vas i naporno. Potrebna je bolja organizacija, kako planova, tako i same realizacije posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku jer vam trenutno ne nedostaje energije. Podsticaćete i druge na rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu.

loading...