JARAC

LJUBAV: U vašim emotivnim odnosima vladaće ležernost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se mora ići nekuda ili da se nešto nekom treba dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Prevazilazićete ih svojom maštom i sposobnošću prilagođavanja. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Imate dovoljno snage za sve što vam treba.

VODOLIJA

LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više poverenja u druge.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne nadmudrujte se.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2019

RIBE

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve da znate unapred.

KARIJERA: Sarađivaćete sa svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati mnogo. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve sa kojima rade. Učiniće to i više nego uspješno. Prolazite određene transformacije.

ZDRAVLJE&SAVET: Humorom pobedite brige.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...