Nedeljni horoskop od 13. do 19. avgusta 2018: Vaga uspešna, lepe ljubavne prilike za Vodoliju, Devica bi poletela da može

0
8091

Nedeljni horoskop od 13. do 19. avgusta 2018: Devicama, Škorpijama i Lavovima bi trebalo da ide sve kao po loju tokom ovog perioda a šta ih tačno očekuje, kao i ostale pripadnike Zodijaka saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi mogao da vam ostane u lepom sećanju. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima i s osmehom.

KARIJERA: Tražićete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni šta je to. Zbog toga ćete povremeno delovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. Izrazite se.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na rekreaciju.

BIK

LJUBAV: Saveti dobronamernih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo praznjikavo ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za nekom knjigom punom saveta gde će naći niz korisnih uputstava za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kad budu s nekim.


KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za zatvaranje poslovnih faza. Istovremeno se otvaraju i nove mogućnosti. Na vama je da pažljivo razlučite šta vam zapravo odgovara. Ako treba ići u nešto novo, krenite.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 25. februara do 3. marta 2019: Devica se dobro zabavlja, Jarac otvara svoje srce, nezaposleni Lav dobija posao

ZDRAVLJE&SAVET: Budite diplomata u svakoj situaciji.

BLIZANCI

LJUBAV: Idućih dana vi ćete podjednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nećete osećati pritisak da po svaku cenu morate da sde zbližite sa nekim. Bićete prilično indifernetni prema svima, ali s humorom.

KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike da više pokažete i dokažete svoje radne sposobnosti. Zato ne oklevajte, nego zasucite rukave i radite. Imate snage.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite da se ne preforsirate.