JARAC

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ćete ovi dani biti mirni.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na stvar.

KARIJERA: Malim koracima može se preći podjednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje dešavanja nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se prevazilaziti originalnijim rešenjima i humorom.

ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno fizičke snage.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2019: Strastveno kod Vodolije, Vaga širi optimizam, Bik je žrtva manipulacije na poslu
Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta 2019: Strastveno kod Vodolije, Vaga širi optimizam, Bik je žrtva manipulacije na poslu

RIBE

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvek ćete povremeno dolaziti u iskušenje da se svađate. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se razljućivati i dalje je tu. Zato se kontrolišite i ne odgovarajte na svaku provokaciju.

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno proveravati zakonitost tih poslova. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...