Nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra 2016: Ako je verovati zvezdama, ove nedelje najveći srećnici su Devica, Blizanci i Jarac, piše ehoroskop.net.

 

OVAN

LJUBAV: Vaši lični odnosi od ove nedelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

reklame

KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ važi samo onda kad imamo dovoljno vremena. Ovaj put trebalo bi da delujete nešto brže, a vi morate biti što je moguće više realni. Ne gradite kule u vazduhu nego se držite činjenica.

ZDRAVLJE&SAVET: Nedostajaće vam mere u svemu.

devojka

BIK

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu u tišini uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

KARIJERA: Nastaviće se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Takođe je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razdvojte šta se sme, a šta ne sme. Svaka delatnost koja van pravila sada vam nije dobro postavljena.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte u konzumacijama.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele. Ostanite profesionalac.

ZDRAVLJE&SAVET: Neujednačenost u konzumacijama.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.