Nedeljne astro prognoze od 11. do 18.09.2017
Nedeljne astro prognoze od 11. do 18.09.2017

Konačno smo u sedmici u kojoj će Venera biti glavni akter. Prethodni događaji su je bacili u drugi plan, iako se sve vrtelo oko ljubavi i odnosa, bilo je zapostavljeno ono najvažnije – osećaj i emocije.

Predstavnica ljubavi sada će konačno mnoga pitanja postaviti, ali ono najvažnije biće ljubav prema sebi samome, pa tek onda odnos prema drugima i sa drugima.

Nedelja započinje Mesecom u Blizancima, pa će mnoge rasteretiti nepotrebnih briga.

Ipak lagani Blizanac nekad može i svojom nesmotrenošću da dovede sebe u nezavidnu situaciju, zato ma kako se lepo i opušteno osećali, budite oprezni sa rečima i ne zbijajte šale na svakom mestu i u svakom društvu.

Nedeljne astro prognoze od 11. do 18.09.2017
Nedeljne astro prognoze od 11. do 18.09.2017
reklame

Neće svi biti istih lakih osećanja i neopterećenih misli (Mesec kvadrat Merkur, kvadrat Mars i Neptun), piše Paula Ključević za portal profesionalna astrologija.

Uživajte u svakodnevnom druženju, neozbiljnim pričama i neopterećujućim temama. Izađite, prošetate, budite u pokretu i bavite se samo stvarima koje su u vašem domenu i koje se samo i lično vas tiču.

Očekuju vas ozbiljne teme sa partnerima, pa budite spremni da ne obećavate nešto što nećete biti u stanju da ispunite.

Još uvek će Mesec ići znakom Blizanaca kada Venera bude napravila trigon sa Saturnom, pa će se mnogi naći pred neočekivanim događajem…

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...