Naslovna HITOVI MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Ženama gaćice same spadaju kad radiš ovih 12 stvari

MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Ženama gaćice same spadaju kad radiš ovih 12 stvari

4554
PODELI
loading...

Žene su drugačije nego muškarci kada je intima u pitanju i često im trebaju malo drugačiji podsticaji da bi bile raspoložene za seks. Zato, momci, obratite pažnju na neke stvari…

Kada bi se držali nekih stvari, muškarcima bi život bio bajka – žene bi gotovo uvek bile raspoložene za seks – barem tako tvrdi spisateljica Holi Riordan.

Nabrojala je kojih 12 stvari bi muškarci trebalo da rade da bi partnerke želele da budu intimne s njima:

1. Flertujte s njom pomalo tokom celog dana, umesto da skačete na nju kada vam seksualni nagon proradi. Tretirajte je posebno ceo dan, počevši od nestašne jutarnje poruke. Izgradite seksualnu napetost.

Pročitajte i  Ovakav muškarac ostavlja žene bez daha: Ako imaš ove 4 osobine, sve će padati na kolena pred tobom

2. Angažujte se oko predigre. Umesto da je odmah hvatate za intimne delove, poljubite je nežno u usta pa nastavite da je ljubite dugo i senzualno. Videćete kako će postati zainteresovana za seks.

3. Govorite joj slatke stvari. Umesto da joj stimulišete telo, stimulišite njen um. Ispričajte joj, recimo, priču o tome kako ste se prvi put sreli – sa svoje tačke gledišta. Otkrijte joj što ste pomislili kada ste joj prvi put videli lice. Pokažite joj da možete biti i vrlo slatki govornik.

4. Stavite svoj najbolji parfem. Ženama treba više od dobrog pogleda da bi se zagrejale pa se koncentrišite i na njena druga čula – naročito miris. Operite kosu novim šamponom pa se poprskajte parfemom koji znate da voli.

.
Pročitajte i  Ljubavni horoskop za jun 2018: Iznenadni zaokret za Jarca, Biku nije vreme za krupne odluke, Vaga će se neočekivano zaljubiti

5. Budite romantični. Budite kliše. Kupite joj bombonijeru, pospite laticama ruža krevet, ostavite joj male ljubavne poruke… Slobodno kopirajte scene koje ste videli u romantičnim komedijama. Biće joj drago i mislit će kako je to jako slatko.

6. Zavodite je kao prvog dana. Ne dopustite da strast među vama izbledi.

7. Dirajte prava mesta. Njen vrat, ramena, grudi… Ne zaboravite koje su joj erogene zone, jer svaka je važna.

Inicijalizacija u toku...