Ne voli te, samo se poigrava sa tobom: 5 stvari koje istinski zaljubljen muškarac nikad ne radi

Muškarac koji je stvarno zaljubljen neće imati potrebu da bude poželjan nekoj drugoj ženi • Otkrijte šta još ne rade zaljubljeni muškarci

Svako pokazuje ljubav na svoj način, ali jedno je sigurno – muškarci koji su stvarno zaljubljeni jednostavno ne rade ove stvari:

Ignorisanje poruka

Jako je jednostavno – zaljubljeni muškarac će hteti da odgovori što pre, a onaj koji nije preterano zainteresovan će poruku prvo ignorisati jer mu je potpuno svejedno što ga čekaš.

Insistiranje na prostoru

reklame

Muškarci kojima treba prostor jer se osećaju kao da se u vezi guše nisu nužno loši – ali definitivno nisu ni zaljubljeni.

Kritikovanje na svakom koraku

Muškarac koji je zaljubljen u tebe će proučavati sve stvari koje te čine posebnom i pokušati da ih zavoli. Onaj koji nije zaljubljen će pokušati da te menja.

Dopisivanje s drugim ženama

Muškarci često uživaju u komunikaciji s drugim ženama čak i kad su u vezi, jer se zbog toga osećaju poželjnijima. Ali muškarac koji je stvarno zaljubljen neće imati potrebu da bude poželjan nekoj drugoj ženi.

Pomereni prioriteti

Ako su mu prioriteti posao, hobiji ili prijatelji, a ti mu nikad nisi na prvom mestu, definitivno nije stvarno zaljubljen. Da jeste, ne bi mu palo na pamet da te stavi na drugo mesto.

index.hr

loading...