ljubavni horoskop za 2017. godinu

Pitanje je postavljeno, sudbonosno ‘da’ izrečeno i prsten stavljen, međutim to ne znači da ste sigurni, piše Independent.

Vaša veza vam se može činiti kao da je neverovatno snažna, ali sve što ste gradili može se raspasti u rekordnom roku zahvaljujući samo jednom pogrešnom potezu.

Stručnjakinja za veze India Kang smatra da je prerani ulazak u brak jedan od najgorih poteza koji jedan par može da napravi.

reklame

Kang tvrdi da sebi morate postaviti ovih osam pitanja pre razmišljanja o ulasku u brak jer bi prebrzo uplovljavanje u bračnu luku moglo biti pogubno.

1. Jeste li oboje rekli ‘volim te’?

Kang smatra da je izuzetno važno da muškarac te sudbonosne reči izgovori prvi budući da je muškarcima potreban kraći period vremena kako bi postali svesni svojih osećanja. Ako žena reči izgovori prva tada postoji razlog za brigu jer će nesigurnost biti nešto s čime će morati da se nosi.

2. Ko je zaprosio koga i je li to učinjeno s prstenom?

Ako ne nosite prsten to znači da niste zapravo vereni, a Kang tvrdi da bi muškarac definitivno morao biti taj koji će se spustiti na jedno koleno. Devojke ne bi trebalo da postavljaju pitanje i ne bi trebalo da kupuju svoj prsten.

3. Jeste li rekli prijateljima i roditeljima za veridbu?

Premda postoje instance kada je pametno veridbu kriti od ljudi, ne bi je trebalo kriti od prijatelja i porodice.

4. Jeste li slavili rođendane zajedno?

Za parove je važno da ključne praznike kao što su Dan zaljubljenih, Božić i rođendane provedu zajedno pre veridbe. Pre ulaska u brak morali biste da imate iskustva zajedničkih obeležavanja tih bitnih datuma u godini.

5. Jeste li videli gdje vaš partner živi?

Posećivanje partnera može puno otkriti o njegovim životnim navikama. Kada se jednom venčate, nećete moći da sakrijete svoje navike pa je bolje da ih partneru što pre pokažete.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.