Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017

Seks nije jedini način pokazivanja ljubavi…

Ideja da je seks samo fizička potreba koja je potrebna našem biološkom sistemu je potpuno pogrešna. Seks nije loš i voditi ljubav sa svojim partnerom znači pokazati ljubav na najintimniji i najstrastveniji i najranjivi način, piše Ženski magazin.

Međutim, postoje i drugi načini na koje možete pokazati neizmernu ljubav svom partneru:

1. Izgradite jako prijateljstvo

reklame

Čin prihvatanja i dozvoljavanja je u vezi jako bitan. Samim im, bitno je da sa svojim partnerom postanete dobri prijatelji. Delite tajne, priče i ideje međusobno. Kada znate partnera dobro i znate da vam veruje, osećaćete se više zaljubljeno i voljeno. Oksitocin će u vašem sistemu bitipovećan. Dobra prijateljstva grade i zdrave intimne veze.

2. Povežite se putem hrane

Prema najskorijim istraživanjima, kuvanje za nekog za koga ste zainteresovani, zajedničko ručavanje ili odlazak na časove kuvanja stvara prirodno uzbuđenje kod ljudi. Zajedničko kuvanje i ukusni obroci su odličan način da se povežete na emotivnom nivou. Upustite se u avanturu kuvanja i eksperimentisanja sa hranom!

3. Pronađite aktivnosti i hobije koje možete zajedno da radite

Smejati se i zabavljati je prelep stvar, što i sami znate. Napravite zajedničku listu želja sa aktivnostima koje oboje želite da radite zajedno. Idite u šetnju, na trčanje, upišite se na časove slikanja i tako dalje. Samo nastavite da radite stvari koje intelektualno i fizički stimulišu oboje. Raditi zajedno neke stvari stvara harmoniju i gradi poverenje u vezi.

4. Otkrijte svoju ranjivu stranu

Kada se vežete za partnera mentalno, samim tim s epovezujete i fizički i emotivno. Priznati svoje najveće strahove i ranjivost možda nije lako, ali zbižava dvoje ljudi. Suprostaviti se sa mračnom stranom ličnosti će doneti mir i vedrinu u naš život.

5. Budite nežni

Postoji više načina da budete nežni. Maženje, ljubljenje, držanje za ruku predstavljaju jedan vid iskazivanja ljubavi. Možete napisati svom dragom pismo, napraviti čestitku, kupiti mu cveće (nema veze što je muško!) ili mu kupiti neku sitnicu koja će mu značiti. Mnogo malih stvari može da učini da se druga osoba oseća voljeno.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.