KRITERIJUME

NE SPUŠTAJ KRITERIJUME: Svaka žena ponaosob ima svoje kriterijume kada je u pitanju odabir muškarca, ali postoje osobine koje bi sve dame trebalo da traže u ljubavi svog života.

Bez obzira koliki i kakvi vaši kriterijumi bili kada je reč o muškarcima, postoje stvari bez kojih ne treba započinjati vezu, a kamoli pristajati na brak. Fizički izgled nikada nije bio bitan u odnosu na unutrašnju lepotu i razmišljanja osobe pored koje spavate, s kojom se budite, provodite dane i s kojom delite sve. Mnogo važnije od novca i lepote je osećaj da s nekim možete o svemu da popričate, da vas neko razume i da vas uvek i u svemu podržava.

Pored ovih, još je nekoliko osobina koje mora da ima vaš budući muž. Samo tako ćete znati da ste naišli na onog pravog, za kog se čitav život vredi boriti.

reklame

Nađite nekoga ko idealizuje vas i koga vi idealizujete. Ako ste već na samom početku cinični u pogledu svoga odabranika, zamislite kako će to izgledati za nekoliko godina?

Venčajte se sa osobom koja ima visok stepen samopouzdanja. Žene prirodno privlače samopouzdani muškarci, ali neke dame katkada znaju da izaberu muškarce koji se ne osećaju baš dobro u svojoj koži. To može da bude problem jer neretko nesigurni frajeri očekuju od vas da im dižete samopouzdanje, a to onda nije ravnopravan odnos.

Pronađite nekoga ko je savestan, pa čak i pomalo neurotičan ako želite dug i zdrav zajednički život. Otkriveno je da se pomalo neurotične osobe više brinu o sebi pa te navike prihvata i njihov partner što je dugoročno dobro za njihovo zdravlje.

Ako sumnjate da će vas partner varati, istražite malo te svoje sumnje. Naučnici kažu da katkadainstinkt zna da nas upozori na nadolazeću nevolju, pa obratite pažnju. Ipak, morate da budete sigurni da je ipak reč o instinktu, a ne samo o vašim nesigurnostima.

Želite li da se vaš partner brine o svom izgledu i u braku? To, kažu stručnjaci, možete da vidite već u početku. Osoba koja inače vodi računa o svom izgledu i kojoj je stalo da uvek dobro izgleda vrlo verovatno će zadržati takve navike i u braku.

 

 

Telegraf.rs/Tportal

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.