NE OČEKUJ DA ĆE UVEK BITI ISKREN PREMA TEBI: 10 stvari zbog kojih svi muškarci lažu

0
893
loading...

Kažu da svaka žena u sebi krije neku tajnu. Ali što je s muškarcima? I oni imaju tajne koje žene ni ne naslućuju. Kako bismo ženama olakšali život, donosimo 10 velikih istina koje muškarac nikada neće priznati ženi

1. Mi muškarci volimo samouverene žene

Muškarci percipiraju žene kao što percipiraju i sebe same. Zbog toga će većina muškaraca radije izabrati harizmatičnu ženu s viškom kilograma nego modela koji ima problema sa samopouzdanjem. To je zato jer je samouverena žena automatski i više fizički atraktivna.

2. Važno mi je kako izgledaš

Većinu muškaraca ne zanima oblači li je njihova lepša polovina pomodno ili ne, ali žele da njen stil bude “pametno seksi”, odnosno da se istovremeno odeva elegantno i seksi, ali ne vulgarno. Zapamtite, muškarci vole očima.

3. Ne znam to da uradim

Biti muško u očima žena, muškarcima je jako važno. Zbog toga će se prihvatiti svakog posla, čak i ako nisu sigurni hoće li znati da ga urade. Žele da ih njihove partnerke doživljavaju kao jake i pametne, bez obzira na to znaju li ili ne da poprave fen za kosu.

4. Osećam se izgubljeno kada me pitaš zeznuto pitanje

Žene vole da postavljaju pitanja poput “Izgledam li debelo u ovome?” praveći pritom istovremeno tužan i “preteći” izraz lica. A muškarci stvarno ne vole da odgovaraju na takva pitanja. Ako njegovu partnerku haljina proširi, muškarac će to primetiti, ali će ipak odgovoriti komplimentom jer misli da ona to želi da čuje.

Pročitajte i  Osigurala si mesto u njegovom srcu: Ako ti je otkrio ove 3 stvari, znaj da te voli do ludila

5. Ne mogu sebi to da priuštim

Nije tajna da se muškarci stalno međusobno nadmeću. Konstantno se upoređuju sa svojim prijateljima i mrze da prihvataju neuspehe. Muškarac jednostavno ne može reći svojoj devojci da sebi ne može nešto da priušti.

6. Ljubomoran sam

Muškarci ne vole da otvoreno pokazuju svoja osećanja i kada vidi da njegova djevojka očijuka s drugim, vrlo verovatno neće pokazati ni trunčicu emocija. Ali, verujte, u sebi oseća buru emocija.