NE DOPUSTI DA TE ZAVEDE BARABA: Ovako se ponaša muškarac koji ti srce svoje poklanja

Zaljubila si se kao nezdrava i samo te kopka jedna sitnica: Da li i on oseća isto prema tebi?

Ako se brineš da li te on voli i da li će ostati uz tebe, evo nekoliko sigurnih znakova koji odaju da je i on odlepio za tobom i da je spreman da ti pokloni svoje srce:

Uzbuđeno pravi planove za vaše zajedničke aktivnosti

Iako je zauzet poslovnim i drugim obavezama, on pravi u svom rasporedu vreme koje će posvetiti vama. Možda već zakazuje sledeći sastanak, pre nego što se i ovaj još nije završio. To je uvek odličan znak.

reklame

On tebe traži

Odgovara na poruke i pozive. Štaviše, on je taj koji često prvi tebe poziva.

Želi da te upozna sa svojim društvom

I ne samo da želi, nego i jedva čeka priliku kada ćeš konačno upoznati njegove prijatelje, kao što jedva čeka i da upozna tvoje.

Hana Dervović i Jelena Skert / lovesensa.rs

Obraća pažnju

Samo je jednom bilo potrebno da mu kažeš da piješ kafu bez šećera i sa malo mleka.

Vidi se u njegovim očima

Kao da ga svetlost obasja kad tebe vidi. Tvoja pojava mu navlači osmeh na lice.

Neke žene se uplaše kada muškarac prema njima pokaže suviše interesovanja. Međutim, nije svaki tip koji te obasipa pažnjom, ujedno frik, ili manijak. Suviše žena imaju tendenciju da otkače frajera kao mlakonju ako pokaže previše entuzijazma. Međutim linija je tanka i suptilna:

Naravno da treba da zbrišeš ako ti kaže “Nikada nisam uspeo da izvedem na dejt tako zgodnu i lepu devojku kao što si ti”. Međutim, sasvim je druga priča ako njegove reči više nalikuju sledećem: “Ti si meni najlepša na svetu”.

Pokazalo se da žene u većini slučajeva bolje reaguju na barabe, nego na fine momke. Onda zaređaju jednog kretena, pa drugog, trećeg… razočaraju se u život, u ljubav i u ceo muški rod. To je zato što nikada ne daju šansu onim muškarcima koji bi prema njima imali poštovanja.

Zato sledećeg puta ne dozvoli da te zavede baraba, već obrati pažnju na onih 5 gore navedenih znakova i daj šansu momku koga zaista zanima ono što govoriš i čije srce zatreperi kad tebe ugleda.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.