Foto: Printscreen Youtube

Iako su decenijama samo slali pisam jedno drugom, bez izjednog susreta, Džordž Goson i Lori Gerc imaju osećaj kao da su odrasli zajedno

Džordž Goson (56) sa Long Ajlanda uputio se u San Dijego u kuću Lori Gerc (54) sa kojom se samo dopisivao više od četiri decenije, a da je nije poznavao pre prvog pisma i susret je bio divan.

Ovo je drugi put da su se videli, a prvi susret je bio početkom aprila kad je ona odvela svog sina u Njujork da poseti Hofstra univerzitet. Sreli su se u lokalnom hotelu i oboje briznuli u plač.

reklame

Imali su samo 12 odnosno 14 godina kada su počeli da se dopisuju i to preko nekog lanca pisama, prenosi “Inside Edition”.

– Mislim da je trebalo da svako napiše šest pisama i da dobije nazad na stotine. Ja sam dobila nazad samo jedno – rekla je Lori.

Od tada su jedno drugom slali po jedno pismo mesečno.

Kada je došao u posetu Džordž joj je pokazao prvo pismo koje mu je ona napisala.

U pismu je pisalo: „Zdravo Džordž. Koliko imaš godina? Ja imam 12 i po, Da li imaš brata ili sestru?“

Lori, majka dvoje dece, sačuvala je sva pisma koja je dobila od Džordža i ona su riznica posebnih trenutaka i hronologija prošlog vremena.

– Džordž je sujeveran. Mislio je da će nas pratiti nesreća ako se ikada upoznamo – rekla je Lori.

Džordž je rekao da je mislio da se on njoj neće dopasti, a tokom posete upoznao je i njenog muža.

– On je kao davno izgubljen član porodice – tako je Lorin muž opisao Džordža.

Tokom njegove posete primljeni su u lokalnu srednju školu gde su generacijama koje znaju samo za elektronsku poštu i SMS poruke govorili o svom staromodnom prijateljstvu koje se uspešno održavalo papirom i olovkom.

– Imam osećaj kao da smo odrasli zajedno – rekla je Lori.

novosti.rs

loading...