NE BUDI JADNICA VEĆ DRŽI DO SEBE: 9 poruka koje NIKAKO NE SMEŠ da pošalješ bivšem

0
6408
po-SMS-u-se-ljubavnik-poznaje
loading...

Bez obzira na to koliko vam nedostaje i koliko želite da mu pokažete svoju, ljubav, naklonost i da ga vratite ponovo u svoj život… sledećih 9 poruka su jedno veliko NE!

Poruka u kojoj ističete da vam je teško zbog raskida

– Zaštooo si mi ovo uradio? Mislila sam da mi imamo nešto posebno! Nemaš pojma koliko mi je sada teško…”

Ovo su samo jedan od mnogobrojnih loših primera kojima nećete vratiti vreme ili njegova osećanja. Jedino što ćete postići porukom u kome ističete koliko patite jeste da bude srećan što je sebe poštedeo jedne patetične devojke.

Jednostavna poruka kao da se nikad ništa nije desilo

– Ćao 😉

Posle burnog raskida vi razmišljate da je on možda nekim čudom preko noći zaboravio da vi više niste u vezi. Mislite da jednostavnu poruku kao što je ĆAO retko ko može da ignoriše, a možda upravo posle nje počne dopisivanje i on shvati da raskid nije dobra ideja! Ne, ne, ne… Ako je nešto gore od patetičnih poruka i pokazivanja koliko vam je teško, to su poruke u kojima se pravite da se ništa nije desilo i da ste dobili amneziju nakon raskida!

Pročitajte i  Zbog ovog su mališani rođeni u periodu od marta do juna posebni: Najveći adut prolećne dece je veliko srce

Ako vam stigne ovakav SMS, ne odgovarajte: U pitanju je prevara!

Poruka sa nepotrebnim tekstom kao što je: “NEDOSTAJEŠ MI”!

Ukoliko zaista želite da se pomirite sa svoj voljenim bivšim dečkom poruka poput “Nedostaješ mi” neće ga sigurno vratiti, ako mu delima ne pokažete da ga ponovo želite u svom životu!

Ljubomorni ispadi u porukama, ne nikako!

– Svaka čast! Nije prošlo ni nedelju dana, a ti si već našao zamenu

Hajde, prvo razmislite šta biste vi pomislile da dobijete ovakvu poruku od bivšeg dečka? Verovatno bi vam kroz glavu prošlo da ste zaista imale posla s pshopatom! Zato bez obzira koliko vam je pogodila vest da je on već našao zamenu, ignorišite situaciju koliko je to moguće!

Osim što ćete ostaviti utisak jadnice koja i dalje prati svaki njegov korak, na ovaj način nikako nećete krenuti dalje. Možda, on na kraju i shvati da nova izabranica nije kao vi i poželi sam da vam to kaže i da se vrati!

ludaca

Poruka u kojoj ističete kako se odlično osećate

– Inače, ja sam SJAJNO!

Budite realne, da je zaista SJAJNO, ne biste se trudile da to istaknete, jer ne bi imale vremena za to! Porukama u kojima ističete da je vama nikad bolje samo naglašavate zapravo koliko i dalje patite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.