NE BRKAJ ZALUĐENOST I LJUBAV: 3 zbunjujuća znaka zbog kojih žene tripuju da su zaljubljene a zapravo nisu

0
1834
PRCAJTE SE MEĐU OBLACIMA: Ova aviokompanija iznajmljuje letove na sat

Ljubav se najčešće opisuje kao čin zadovoljavanja osnovnih emocionalnih potreba i kao intenzivan osećaj bliskosti između dve osobe. Znate li je prepoznati?

 

Ova tri znaka mogu biti čin prijateljstva, kratkotrajnog flerta i romantične ljubavi zbog čega su neki pojedinci zbunjeni svojim emocijama kada ih primete u odnosima s osobama suprotnog pola.

1. Zabava

S njim vam je uvek zabavno? To ne mora biti znak i da ste zaljubljeni u njega. Neko ko shvata vaš smisao za humor i često vas nasmeje ne mora biti i čovek vašeg života nego tek odličan prijatelj. Niko vam ne zabranjuje da uživate u toj platonskoj vezi i nakon što upoznate gospodina ‘Pravog’.

PRUŽI MU ONO ŠTO NIJEDNA DRUGA NIJE: Ako ovo uspeš, biće tvoj za čitav život!

2. Leptirići

Uzbuđenje koje mnogi nazivaju leptirićima u stomaku često se povezuje sa zaljubljivanjem, iako to nije uvek slučaj. Pojedinci mogu osećati leptiriće zbog susreta sa starom prijateljicom, zbog konzumacije ukusnog obroka u prestižnom restoranu kojeg su dugo želeli da posete ili zbog kupovine novog para cipela. Zagledajte se u svoja osećanja malo dublje i odgonetnite šta je pravi uzrok leptirića.

3. Strast

Najbolji seks u životu nije znak da ste upoznali čoveka svog života, bez obzira koliko vam hormoni govorili drugačije. Reč je o seksualnoj hemiji i kompatibilnosti između partnera koji ne moraju da gaje nikakva romantična osećanja. Strastveni seks je poželjan sastojak romantične veze, ali nije i njegov pouzdan pokazatelj.

Pročitajte i  Ne nadaj se da će se promeniti zarad tvoje ljubavi: Muškarac koji se ovako ponaša u vezi nema nameru da menja sebe

zadovoljna.hr


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.