NE BRKAJ ZALUĐENOST I LJUBAV: 3 zbunjujuća znaka zbog kojih žene tripuju da su zaljubljene a zapravo nisu

0
1834
PRCAJTE SE MEĐU OBLACIMA: Ova aviokompanija iznajmljuje letove na sat

Ljubav se najčešće opisuje kao čin zadovoljavanja osnovnih emocionalnih potreba i kao intenzivan osećaj bliskosti između dve osobe. Znate li je prepoznati?

 

Ova tri znaka mogu biti čin prijateljstva, kratkotrajnog flerta i romantične ljubavi zbog čega su neki pojedinci zbunjeni svojim emocijama kada ih primete u odnosima s osobama suprotnog pola.

1. Zabava

S njim vam je uvek zabavno? To ne mora biti znak i da ste zaljubljeni u njega. Neko ko shvata vaš smisao za humor i često vas nasmeje ne mora biti i čovek vašeg života nego tek odličan prijatelj. Niko vam ne zabranjuje da uživate u toj platonskoj vezi i nakon što upoznate gospodina ‘Pravog’.

PRUŽI MU ONO ŠTO NIJEDNA DRUGA NIJE: Ako ovo uspeš, biće tvoj za čitav život!

2. Leptirići

Uzbuđenje koje mnogi nazivaju leptirićima u stomaku često se povezuje sa zaljubljivanjem, iako to nije uvek slučaj. Pojedinci mogu osećati leptiriće zbog susreta sa starom prijateljicom, zbog konzumacije ukusnog obroka u prestižnom restoranu kojeg su dugo želeli da posete ili zbog kupovine novog para cipela. Zagledajte se u svoja osećanja malo dublje i odgonetnite šta je pravi uzrok leptirića.

3. Strast

Najbolji seks u životu nije znak da ste upoznali čoveka svog života, bez obzira koliko vam hormoni govorili drugačije. Reč je o seksualnoj hemiji i kompatibilnosti između partnera koji ne moraju da gaje nikakva romantična osećanja. Strastveni seks je poželjan sastojak romantične veze, ali nije i njegov pouzdan pokazatelj.

Pročitajte i  ISPOVESTI PREVARENIH: Istinite priče ljudi koji su to saznali na najgori mogući način.

zadovoljna.hr


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.