Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2017
Foto: StockSnap.io

Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti, ali biraš onoga koga ćeš voleti.

Potrudi se da voliš onoga ko se neće igrati s tobom kao s nekom igračkom već ko će te poštovati kao celovitu osobu, tvoje telo i tvoju dušu. Potrudi se da voliš nekoga kome nećeš jednoga dana biti sve na pameti a drugoga dana neće se ni sećati ko si ti. Potrudi se da voliš nekoga ko ima za tebe uvek lepe i pozitivne reči i ko te uvek njima obasipa.

Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti, ali biraš onoga koga ćeš voleti. Izaberi nekoga ko će te prihvatati onakvog ranjivoga i onda kada svi budu okretali glavu od tebe, nekoga ko će razumeti da se pred tuđim ranama biraju reči. Izaberi da voliš nekoga s kime nećeš morati da biraš kakve ćeš reći reći, već ćeš u svakom trenutku moći da budeš opušten i onakav kakav jesi. Izaberi da voliš nekoga kome nije važna tvoja prošlost već budućnost sa tobom.

reklame

Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti, ali biraš onoga koga ćeš voleti. Izaberi nekoga ko će imati slične ciljeve kao i ti, da se ne biste celoga života mimoilazili, izaberi nekoga ko će te smiriti kada si uznemiren tako što će sesti pokraj tebe i uzeti te za ruku. Izaberi nekoga s kime nećeš trebati da puno raspravljaš da biste se razumeli, dovoljan će biti samo jedan pogled i sve će stvari same od sebe sesti na svoje mesto.

Potrudi se da voliš onoga ko te prihvata takvoga kakav jesi ne očekujući od tebe neka čuda koja ne možeš da daš. Potrudi se da voliš onoga ko ti neće stvarati suze, već onoga ko će ti ih brisati i znati da izmami onaj tvoj osmeh na lice. Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti ali biraš onoga koga ćeš voleti. Nastoj da to bude osoba koja i tebe voli i koja ti se daje celim svojim srcem, sve manje od toga zanemari.

Mario Žuvela/ savjetnikuspjeha.com

loading...