Maštaš o slatkom momku, ali ne znaš kako da ga osvojiš? Evo nekoliko saveta kako da ga zavedeš i navedeš da misli samo na tebe dok se dodiruje tamo dole

Zavođenje mora da bude vrhunsko kako bi postigla rezultate. Dok postoje ljudi nadareni za zavođenje, a nekima treba pomoć. Stručnjaci savetuju da je u prvim fazama zavođenja govor tela ključan. Postoje neke stvari kojima ne može da odoli nijedan muškarac. Seksi donji veš, određeni mirisi, reči, ali i ženstvenost…

Istraživanja su pokazala da se većina muškaraca uzbudi pri samom pogleda na ženu koja je provokativno obučena, ali to ne znači uvek da su uvek u pitanju mini suknje, štikle, dekoltei.

reklame

Dovoljno je otkopčano dugme više na košulji, tunika koja tek pokriva zadnjicu u uzanom džinsu, ali i ženstvene naočare za sunce.

ovo su 3 najerotičnija znaka u zodijaku

Donji veš je veoma bitan, bez obzira što često izgleda kako je njima samo bitno da ga što pre skinu sa partnerke.

Verovali ili ne, tange nisu svima podjednako uzbudljive. Ima muškaraca koje više privlače veš koji je diskretno seksi, a omiljene boje njima su roze, svetlo siva, bela i plava. Crna i crvena uzbuđuje manjinu.

I prirodni mirisi muškarcima su draži od skupih parfema. Zapravo, većina kaže da voli kada se parfem tek naslućuje. Zato, drage dame, “naprksajte” se mirišljavom vodicom sat, dva pre susreta sa njim, nikako neposredno pred sastanak – jak miris sa kojim ulaziš u njegov auto, na primer, posebno ga nervira.

Budi dama, ako želiš da ga oboriš s nogu. To znači da hodaš lagano, sediš pristojno i imaš stav – znaš šta hoćeš. Muškarci, pokazale su ankete, ne vole pričljivice koje nemaju ženstveno držanje, a ako nisu pametne teško će im osvojiti srce na duže.

Međutim, postoje situacije kada dama malo “popusti” zbog čega muškarac “poludi” – u krevetu. Oni vole kada one tiho pohvale njegovu “muškost”, seksualno umeće, miris…

zašto vas muškarci ostavljaju
Al’ će da padne na teme kad me bude video

Takođe, uzbuđuje ih kada nagoveštavaju šta ih “čeka” kada se budu videli. Oni vole provokacije…

Ali vole i kada se ona duri – malo ali šarmantno. Ljutita žena, tvrde naučnici, uzbuđuje muškarca jer tako napeta diše ubrzano, “seva” očima, a grudi su joj uzdignute i nabrekle.

Samo, oni ipak ne vole kada se u tome pretera – neprestana namrgođenost vremenom ubija volju za seksom.

Otkrij delić kože

Nemojte se stideti da pokažeš deo kože, čak i ako je zima. Što više kože pokažeš pažnja će više biti na tebi. Otkrij ramena u nekoj jednostavnoj, jednobojnoj haljini. Svetla boja odeće će pre privući pažnju muškarca nego crn ili crvena, koju će verovatno nositi gotovo sve ženske osobe u prostoriji.

loading...