Nauka potvrdila, devojka uz pomoć ovih 11 stvari može da vrti svakog muškarca oko prsta

0
93175
Mali godišnji horoskop za 2017.op za 8. jul 2016.
Mali godišnji horoskop za 2017.
loading...

Sigurno poznajete bar jednu devojku koja kao da zrači nekim seksepilom, muškarci joj uvak prlaze u klubu i ume da ih vrti oko malog prsta maltene bez truda. Takve devojke, kaže nauka, imaju i rade ove stvari.

Magazin Essence putem Twittera je tri godine ispitivao više od 1.000 muškaraca šta je njima najprivlačnije na ženama i ovo su konalčni rezultati, piše avaz.ba.

Lepe noge

Verovatno ste čuli za muškarce kojima su na prvom mestu grudi ili guza, ali treći tip muškaraca voli dobre noge. Pri nedavnom istraživanju na Twitteru Essence je bio iznenađen da su čvrste i lepe noge na prvom mestu.

TRIKOVI ZA DUŽE NOGE: Da ponosno gaziš po ulicama i muškim srcima...

8 PRESLATKIH STVARI KOJE DEVOJKE RADE SPONTANO: A to njihove momke dovodi do ludila!

Samopouzdanje

Jedna od najseksi stvari na ženama muškarcima je kada su pune samopouzdanja i veruju u sebe. Kad vi čvrsto stojite iza svojih uverenja i tačno znate šta želite, muškarci su oduševljeni vašom energijom i odlučnošću.

Pročitajte i  Humanitarna akcija: OPREMIMO SPASIOCE! VOLONTERIMA KOJI SPASAVAJU ŽIVOTINJE U OPASNOSTI NEDOSTAJE OPREMA!

Cipele

Ovo je pomalo šokantna činjenica, ali muškarci gledaju kakve cipele žene nose. Ako želite da budete primećene, obujte štikle i krenite u osvajanje.

koji je vaš fetiš

Da uprkos manama drugima budeš SAVRŠENA: Odajemo ti 11 tajni neodoljivih ljudi!

Miris

Lep, seksi ženski miris zaintrigiraće svaki muški nos.

Guza

Ovo nije šokantna činjenica i poznata je oduvek. Zato zaboravite svoje nesigurnosti i obucite odeću koja će lepo da ističe vaše obline, pa i guzu. Muškarcima nije toliko bitno je li prevelika ili premala, nego vole da je skladna s ostatkom tela i, naravno, čvrsta.

Vešta u kuhinji

Mame i bake ne govore uzalud da ljubav vodi kroz želudac. Spretna žena u kuhinji koja zna da pripremi dobro jelo totalno je seksi većini muškaraca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.