Našla si ga, e sad ga ne puštaj: 10 znakova da si u vezi sa muškarcem koji je pravi materijal za brak

Nije lako pronaći svoju srodnu dušu.

Moglo bi se čak reći da ste dobili na životnoj lutriji kada vam se pruži prilika da provedete ostatak života s osobom koja se savršeno uklapa u vaš životni plan.

Sledeći znakovi otkrivaju da ste u vezi upravo s takvim muškarcem, za kojeg bi trebalo i da se udate.

1. Nijedna stavka vaše veze ne predstavlja vam problem

reklame

Kada razmislite o vašoj vezi i ne pojavi vam se osećaj tjeskobe ni u jednom trenutku, znači da ste na jako dobrom putu. Vaš partner vam pruža osećaj sigurnosti i znate da uz njegovu podršku i pomoć, lako možete preći preko svih prepreka na svom putu.

2. Bezbrižno mu poveravate poslove

Znate da vas ni u jednom pogledu neće izneveriti pa mu s punim poverenjem poveravate poslove koje vi ne stignete da obavite. Kada ga zamolite da vam kupi tampone, on to učini bez prigovora i još vam uz njih donese vašu omiljenu čokoladu.

3. Uvek se hvali sa vama

Kada dobijete unapređenje ili povišicu, on je srećniji od vas i svima ponosno priča o vašim uspesima. U jednu ruku, on je vaš najveći obožavalac, a vi se osećate isto po pitanju njega.

4. Spreman je da se žrtvuje za vas

Nema problema s tim da se preselite u drugi grad zato što ste vi dobile sjajnu poslovnu priliku, a uvek je spreman i za sitnice poput otkazivanja gledanja utakmice s društvom kako bi vas tetošio dok ste bolesne. Ono što je bitno, kao i u prethodnoj stavci, jeste da biste vi bez problema uradile isto za njega.

5. Delite iste životne vrednosti

Oboje želite ili ne želite da imate decu, volite da aktivno provodite slobodno vreme i slično. Ova je stavka presudna jer ćete jedino deljenjem istih pogleda na život biti potpuno srećni u zajedničkom životu.

Našla si ga, e sad ga ne puštaj: 10 znakova da si u vezi sa muškarcem koji je pravi materijal za brak

6. Uvek se trudi oko vas

Iako ste već dugo zajedno, i dalje vas osvaja sitnicama poput otvaranja vrata ili kupovine vašeg omiljenog cveća. Nikada ne prestaje da pokazuje koliko mu značite i koliko ste mu vredni.

7. Ne pokušava da vas promeni

Niko nije savršen. Al njemu vaše nesavršenosti ne smetaju i odlučio je da ih prihvati, a i vama su sasvim u redu s njegove “mušice”.

8. Vaša veza mu je prioritet

Iako je predan svom poslu i ostalim važnim životnim stvarima, vaša veza mu je uvek na prvom mestu. Nema toga što ne bi za vas učinio jer je svestan da biste vi sve uradili za njega.

9. Trudi se da bude blizak s vašom porodicom

A pokušava i maksimalno da vas približi svojoj. Pun je poštovanja za članove vaše porodice i nije mu problem i gnjavaža da prisustvuje na porodičnim okupljanjima i slavljima.

10. Ne zaboravi da pohvali vaš izgled

Nikad neće dopustiti da se osećate neprivlačno i nepoželjno. Svojim pogledom i zavodljivim osmehom pokazaće vam koliko mu se sviđate, a nije mu problem ni da udeli kompliment koji će vam popraviti dan.

index.hr

loading...