NAPUĆI SE I POGLEDAJ U BUDUĆNOST: Saznaj šta OTISAK tvojih usana govori o tebi

Pri analizi traga koji usne ostavljaju na papiru važnu ulogu ima oblik otiska, debljina gornje, odnosno donje usne, ali i to da li je otisak snažan ili bled, tvrdi stručnjak za dešifrovanje otiska usana, Džili Edi.

Kao i sa otiska šake, od danas možete pročitati vaše usne koje će otkriti nešto više o vama. Sve što treba da uradite je da poljubite neku belu površinu ili obraz vašeg dragog i za tili čas možete otkriti sve što vas je oduvek zanimalo!

Kako da pročitate vaše usne

Gledanje usta osobe ne znači da će se na isti način oslikati na ravnoj povrišini. Osoba sa punim usnama može napraviti tanak otisak dok osoba sa tankim usnama može napraviti pun otisak itd. Svaki otisak usana, kao poglavlje knjige, priča ličnu i posebnu priču te osobe.

reklame

Ne postoji pogrešan način da odradite ovo. Jednostavno, stavite karmin na usne i poljubite običan beli papir/salvetu/maramicu i gotovo!

Ovalan oblik

Kada je otisak usne ovalan ili okrugao, to otkriva da ta osoba voli da joj sve u životu ide glatko i bez problema. Ona ne voli konflikte i ne voli da se raspravlja. Najviše bi volela kada bi svi u životu bili srećni i zadovoljni.

Oblik dijamanta

Baš kao dijamant i ovi ljudi sijaju! Dijamanti su ženin(a i muškarčevi) najbolji prijatelj, baš kao i osobe sa ovakvim oblikom usana. Oni su uspešni, sposobni i vešti. I na poslu i kod kuće, sa ponosom obavljaju ono što umeju najbolje. Sjajni su mentori i pomažu drugima da postanu uspešni.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.