ŽENSKE LAŽI

NAJVEĆE ŽENSKE LAŽI TOKOM SEKSA: U svakom slučaju, drago vam je da je on uživao pa poneka mala laž i nije tako strašna

Žene tokom seksa umeju da navedu muškarce da pomisle, kako su najbolji ljubavnici na svetu i kako im baš sve prija. Ipak, istina je malo drugačija, jer će nežniji pol u većini slučajeva slagati da su uživale, kako svojoj jačoj polovini ne bi uništile samopouzdanje.

Postoji osam laži koja će svaka žena izgovoriti nakon seksa sa svojom jačom polovinom:

reklame

1. To je bilo sjajno

I ponekad zaista jeste bilo sjajno. Ali uglavnom je samo bilo ok ili dosta dobro. U svakom slučaju, drago vam je da je on uživao, pa ova mala laž i nije tako strašna.

2. Da, skroz sam imala orgazam

Iako ne podržavamo laganje na ovu temu, jer zastupamo činjenicu da devojke treba otvoreno da kažu: “Ne, to nije upalilo, hajde ponovo”,  znamo da svaka devojka ponekad mora da slaže. Zašto? Jer zna da nikada neće biti dobro, zato što želi da tip što pre ode, jer je umorna, jer je mrzi da objašnjava zašto seks nije bio dobar. A ponekad samo želi da pojede picu i odgleda film.

Bonton za žene: Pravila ponašanja koja razlikuju pravu damu od seljančure.

3. Naravno da stvari među nama neće biti čudne

Ma neeee, seks definitivno nije napravio nepopravljivu štetu vašem odnosu. Naravno da neće biti uvrnuto kada se budete sreli na poslu, predavanju ili u teretani. Zašto on uopšte misli da bi bilo čudno?

4. Stvarno? Nisam ni primetila taj tvoj ožiljak

“Imaš taj baš čudan fizički deformitet u obliku ananasa uvrnute boje? Ne, naravno da ga nisam primetila pored te strastvene akcije od malo pre.”

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANICI …

7 neobicnih stvari koje momci obozavaju kod zena -

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.