Da li si spremna na seks sa novom osobom? - 3 koraka da budeš sigurna da nećeš zažaliti!

Mnogo je mitova u vezi seksa koji su podjednako smešni kao dečje verovanje u Baba Rogu ili Deda Mraza. Što pre ih se oslobodite, više ćete uživati i u seksu i u životu!

 

1. Za srećnu vezu morate imati seks svako veče

Nema ničeg lošeg u tome ako imate seks “samo” tri puta nedeljno. Parovi koji seks upražnjavaju iz zadovoljstva i u stanju su da provedu neko vreme bez seksualnog čina imaju zdraviji odnos od onih parova kojima je seks primarna stvar koju rade u vezi. S druge strane, možete imati seks i tri puta dnevno, ako tako želite. Pravila ne postoje.

2. Ako vam je veza dobra, orgazam biste trebali lako da postignete svaki put

reklame

Mnogim ženama je potrebno više vremena i predigre da bi uspele da opuste svoje telo dovoljno da dožive orgazam. Nema sramote u tome da predložite nešto drugačije u cilju postizanja orgazma. Za vrhunac je potrebna dobra komunikacija među partnerima, ali nije uvek obavezan.

3. Muškarcima se gade neizdepilirane žene

Muškarcu kome je zaista stalo do vas neće biti problem da ima seks sa vama čak i ako vaše noge nosu savršeno glatke. Vaša donja frizura nije merilo toga da li ćete imati seks ili ne, ni koliko ćete u njemu uživati. Tipovi koji tome pridaju veliki značaj su često licemeri koji ni sami toliko ne sređuju sebe, a uvek daju sebi za pravo da to zahtevaju od žene. Pored toga, ima i onih muškaraca koji vole kada su stvari pomalo čupave.

4. Menstruacije su grozne

Muškarci koji misle da je menstruacija odvratna imaju nivo svesti četrnaestogodišnjaka. Žene izbegavaju seks u tom periodu jer se ne osećaju prijatno, ali je muškarac kome to ne smeta zrela osoba. Vi uvek imate pravo izbora.

5. Oralni seks je obavezan

Ništa u seksu nije obaveza. Da ne pričamo o tome kada od vas „na silu“ zahteva oral. Seks je stvar uživanja, oralni seks je stvar izbora. Neki ljudi ga jednostavno ne vole. Ali ako ga se apsolutno gadite, verovatno imate neki problem koji treba rešavati.

6. Ako često uživate u misionarskoj pozi, vaš seksualni život je dosadan

To je kao da neko kaže da ste dosadni jer svakoga dana nosite puštenu kosu. Misionarska poza je prijatna i lagana, ako vama ona najviše odgovara, go for it! Interesantnije seks poze su možda zabavne, ali nisu pokazatelj dobrog seksualnog života.

7. Seks nije dobar za njega ukoliko zahtevate da koristi kondom

Ne nasedajte na tu priču nikada!

8. Morate da završite ono što ste započeli

Kada naručite hranu u restoranu koja vam se ne dopada i konobar vas pita zbog čega, da li nastavljate da jedete na silu jer se osećate neprijatno zbog toga što vam se ne dopada? Naravno da ne. Možete da stanete u bilo kom trenutku kada shvatite da vam nije prijatno.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.