Najgore vrste žena
Najgore vrste žena

Najgore vrste žena: Svi znamo da je muškarcima nekada i suviše teško jer se zabavljaju sa sebičnim, lažljivim, bezobraznim i promiskuitetnim ženama. Ipak, veza sa problematičnim ženama najviše govori o samom muškarcu, nego o ženi.

 

Trejsi MekMilan je scenarista i ekspert za muško ženske odnose na NBC televiziji na kojoj trenutno radi emisiju “Ready for Love”. Evo šta je na temu zabavljanja sa problematičnim ženama imala da kaže za poratl “AskMan”.

Kučka

reklame

Šta je čini atraktivnom: Ona ne propušta šanse. Lepa je i i sama po sebi je izazov. Obično zarađuje sopstveni novac.

Šta je ispod toga: Kod nje je sve u besu. Obično se iza toga krije priča da su je mnogi povredili, pa je izgradila zid i oko sebe, ali i u sebi kako bi se zaštitila.

Najgore vrste žena
Najgore vrste žena

Šta o vama govori to što se zabavljate s njom: S jedne strane zabavljate se s njom zato što ona izražava sav bes koji vi nećete ili ne možete, što obično znači da ste vi “fin dečko”. Ili ona jednostavno reflektuje vaš bes prema vama. Ako se povremeno posvađate sa dragom ili ste jedan od onih kojima nije strano da se pobiju u baru, verovatno najčešće birate ovakve devojke.

Seks bomba

Šta je čini atraktivnom: Pa, prezgodna je.

Šta je ispod toga: Žena koja je svesna svog izgleda i koja celog svog života kontroliše muškarce svojom seksualnošću.

Šta o vama govori to što se zabavljate s njom: Svi muškarci padaju na zgodne i slobodne žene. Ali samo speficifična vrsta muškaraca želi vezu s takvim devojkama. Ako ste jedan od onih koji ne može da se zabavlja sa devojkom koja ne izgleda kao porno diva, onda ste verovatno zavisnik od seksa. Znate da ste taj tip, ako priželjkujete da se skrasite sa nekom “regularnom” devojkom i završite s tim, ali duboko u sebi znate da ne možete.

Najgore vrste žena
Najgore vrste žena

Sponzoruša

Šta je čini atraktivnom: Ona je trofej. Odlično funkcionišete zajedno, ali ujedno kad ste s njom poželite da se vratite bivšoj.

Šta je ispod toga: Ona uvek razmišlja o tome kako može da vas natera da joj pružite baš ono što ona želi.

Šta o vama govori to što se zabavljate s njom: Ako se zabavljate sa takvom devojkom, verovatno mislite da svaka devojka traži samo vaš novac. Za vas su one samo jedna od luksuznih stvari koje ćete priuštiti sebi. Dobra strana ovakve veze je što ćete oboje dobiti ono što zaslužujete – jedno drugo.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.