Žene se zaljubljuju ušima, a muškarci očima pa je ženskom rodu verovatno lakše jer treba jedino da se nabudže i već su obavile posao, a jadni dečaci moraju da pripovedaju bajke. Ali postoje cake i za to

U teoriji, svaka žena bi da njen idealan muškarac bude lep, visok, zgodan, uspešan, pametan, duhovit i zanimljiv. U praksi svi ovi uslovi ne moraju da budu ispunjeni da bi stigao do njenog srca, ili da budemo precizniji, njenih gaćica. Komplimenti i obasipanje pažnjom su dobitna kombinacija koja već vekovima ne izlazi iz mode. Zato ne budi govedo i ne odvaljuj fore tipa ”Pocepao bih te ko budala hartiju/svinja masan džak”, jer jedino što možeš tad da dobiješ je štikla u čelo. Besno Pile ima nekoliko proverenih mudrosti za tvoju osvajačku misiju. Naravno, nije preporučljivo da ove fazone koristiš čim upoznaš devojku, jer je velika šansa da provali šta zapravo hoćeš, mada ima i onih koje će te oduševljeno slušati iako se znate tek pola sata.

Nikad nisam upoznao nekog kao što si ti

Da se ne lažemo, nema tog ženskog stvora koja za sebe ne misli da je posebna po nečemu, mada ima i gospođica koja tvrde da su skroz autentične. Dovoljno si mudar da provališ da li riba više polaže na izgled ili na pamet, pa u skladu sa tim do besvesti hvali njenu nesvakidašnju, gotovo vanzemaljsku lepotu ili se divi njenom intelektu i vrhunskom poznavanju gomile tema koje, o gle čuda, baš i tebe zanimaju.

reklame

 

Stvarno misliš da sam najdivnija na svetu? Jao, mali vraže,hihi
Stvarno misliš da sam najdivnija na svetu? Jao, mali vraže, hihihi

Ti me tako dobro razumeš, tebi mogu sve da kažem

Naravno da bi svaka snažnog i misterizonog tipa kog ne može tek tako da čita ko otvorenu knjigu. Međutim, svaka žudi i da njen muškarac ponekad bude samo osećajni dečak kome je potrebna saosećajnost i zagrljaj. Odlepljuju kad im poveravaš nešto iz prošlosti, naročito ako su neke manje lepe stvari iz života. One, naravno, pažljivo slušaju, trepću, klimaju glavom i saosećajno uzdišu a ti u sebi zadovoljno trpljaš rukama jer kapiraš da si naš’o prečicu do njenog skrivenog blaga.

 

Nikome sem tebi sad to nisam rekao (aha, al' zamalo)
Nikome sem tebi sad to nisam rekao (aha, al’ zamalo)

Kako uništiti muškarca: Ako mu ovo uradiš, ima da crkne od ljubomore

Mmm, pričaj mi još, dok mi ne pootpadaju veštačke trepavice
Mmm, pričaj mi još, dok mi ne pootpadaju veštačke trepavice

Odavno se sa nisam osećao ovako

Ponavljamo, priča da je posebna, jedina, neponovljiva je neverovatan način da i od doktorke nauka napraviš razludelu tinejdžerku kojoj srce drnda kad joj se nađeš u blizini. Ima nešto i do ženske sujete pa u sebi likuje kako je bolja od svih ostalih koje si do sad sreo i živi u nadi da će u tvom životu ostaviti neizbrisiv trag.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.