Naslovna Ljubav NA PUTU DO PRAVE LJUBAVI: 13 znakova da si upoznala osobu koja...

NA PUTU DO PRAVE LJUBAVI: 13 znakova da si upoznala osobu koja je tvoja druga polovina

1444
PODELI

1. Dopisivanje preko poruka. Ne bi smela da analiziraš svaku njegovu poruku. Ne bi trebalo da tražitš od prijatelja da ti pomognu da odgonetneš šta je mislio. Ako je pravi, vaš razgovor će teći lagano. Biće zabavan, a ne stresan.

2. Flert. Ako među vama ima hemije, ne bi trebalo da razmišljaš kako da zabaciš kosu ili ga dotakneš. Trebalo bi da možeš da ga zezaš kao da se znate godinama. Flert s njim je jednostavno prirodan.

3. Iskrenost. Ne bi trebalo da zadržavaš osećanja jer se brineš da ćeš ispasti očajna. Treba da budeš slobodna i iskrena s njim u vezi svega. Trebalo bi da možeš da budeš iskrena u vezi onoga što želiš. Onoga što si prošla. U vezi svega.

par

4. Razmišljanje o vašem odnosu. Ne bi trebalo da interpretiraš mešane znakove. Ne bi trebalo da pogađaš kako se oseća. Ako ste pravi jedno za drugo, priznaće svoja osećanja. Neće se skrivati.

.
Pročitajte i  Možda ovde leži ključ zašto su ti prethodne veze propadale: Odgovori iskreno na ova 3 pitanja i saznaj jesi li spremna za pravu ljubav

5. Ljubljenje. Ne bi trebalo da brineš o zadahu ili ukusu tvog jezika. Ako je onaj pravi, samo ćeš razmišljati o njemu i tom trenutku.

6. Izgled. Ne bi trebalo da tražiš savršenu modnu kombinaciju. Ne bi satima trebalo da se šminkaš jer želiš da on misli kako si lepa. Zbog njega uvek treba da se osećaš lepa, čak i kada si u trenerci.

7. Planiranje izlazaka. Ako se razumete, lako ćete dogovoriti mesto izlaska. Spomenula si da voliš životinje? Odvešće te u zoološki vrt. Jednostavno je.

Inicijalizacija u toku...