MUŠKE FANTAZIJE

Iako muškarci generalno važe za “otvoreniji” pol, bar kad je seks u pitanju, i oni imaju želje kojih se iz nekog razloga stide. Evo šta je pokazala mala anketa magazina Women’s Health na tu temu.

muske fantazije

reklame

Odgovori učesnika možda će vas iznenaditi, a možda ćete pomisliti i “šta je tu sporno”. Bilo kako bilo, ovo shvatite samo kao mali podsetnik da iza zatvorenih vrata sve maske treba da padnu i da u seksu nema ama baš ničega ni prljavog ni ružnog. Ovo su muške fantazije:

Želim da se potčinim. Ali kad pomislim da to treba da tražim, nekako gubi poentu”, izjavio je Din (27).

Sanjam o grupnom seksu, mislim da bi to bilo sjajno iskustvo, ali nikada nisam bio u vezi u kojoj bih to mogao da podelim sa partnerkom. Zapravo bi bilo potrebno mnogo, mnogo alkohola da bih priznao da to želim”, kaže Daniel (24).

Ponekad želim da mi priušti oralni seks, a da se ne osećam kao da tražim da mi se učini neka usluga”, rekao je Andrej (26). Siroti čovek, složićete se.

Volim kad je žena ‘agresivna’, kreativna i kad preuzme inicijativu i iznenadi me. Ali, komplikovano je tražiti od osobe sa kojom ste u vezi da bude spontanija”, kaže Zejden (29).

Oduvek sam fantazirao o vezivanju, ali mi je glupo da tražim od partnerke da se prepusti tome. Gledam ‘Red i zakon’, i znam kako stvari mogu da krenu naopako”, otkrio je Bil (21).

Volim kad devojka u krevetu priča ‘prljavo’, ali me je sramota da je zamolim da to radi. A i ne bih želeo da uzvratim istom merom, pošto ne bih znao kako”, kaže Tomi (26).

Da, i mi se pitamo gde li su našli ove mučenike za anketu, ali idemo dalje.

Trojka. Ali kad god pomislim da to izgovorim, zaustavim se jer ne bih želeo da povredim osećanja devojke sa kojom sam u vezi, niti da ona to doživi kao da mi nije ‘dovoljna'”, rekao je Grant (25).

“Uvek sam želeo da penisom ulazim između grudi devojke, dok ih ona drži skupljene šakama, ali ne znam kako bih to tražio, a da se ona ne oseti degradirano”, kaže Bili (27).

Želim da se mazimo ponekad. Nije smešno, zaista. Ponekad i muškarci žele samo malo nežnosti, ali glupo im je da to kažu naglas”, otkrio je Sem (29).

 

mondo.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.