Bez obzira u kojem životnom dobu bile, ili koliko dugo ili kratko odnos traje, većina žena pravi iste greške.

Da bi se maknuli iz okova i krenuli prema zdravijem i srećnijem odnosu, predstavljamo vam 12 najčešćih grešaka u vezama koje većina žena čine. Ako možete savladati i upotrebiti barem nekoliko, ako ne i sve promene s ovog popisa, garantujemo vam da će se vaš odnos drastično promeniti na bolje.

Stoga, krenimo:

reklame

1. Nervoza i svađa ako je pogledao ili razgovarao s drugom ženom.

Žene, shvatite, to je muškarcima u njihovoj prirodi, on mora da gleda ( kao da ni vi ne odmerite zgodnog frajera kada prođe). Ali svađa i nervoza je znak vaše nesigurnosti, što muškarce odbija. Ako vam preplavi ljubomora kad god je neka žena u njegovoj blizini, treba da učinite dobar pregled svog bića. U korenu toga, ili je nestalo poverenje u odnosu ili treba da izgradite samopoštovanje.

2. Ne pružate mu njegov lični prostor.

Ako je on u lošem raspoloženju ili mu se ne razgovara, ostavite ga na miru. Većina muškaraca ne voli razgovore o svojim problemima, kao što to žene vole. Umesto toga, oni vole da se povuku i odrade stvari iznutra.

3. Zapustili ste se.

Stvarno je sramota koliko se žene zapuste u svom izgledu kada su u vezi ili braku. Neobrijane noge, višak kilograma, ne vežbaju, ne šminkaju se, hodaju masne kose. Dobro žene, pitanje: kada se vidite u ogledalu, šta vidite? Jeste li same sa sobom srećne? Ako niste, kako možete očekivati da će vaš muškarac i dalje u vama videti predivnu ženu koju je na početku imao?

devojka

4. Nemate svoj lični život.

Nemojte biti jedna od onih žena koja zaboravi na svoje prijatelje, na druženja, na svoje vreme čim joj u život uđe muškarac. To ne završava na kraju baš uspešno, a vi ostavljate utisak da vam je samo on potreban.

Pročitajte: REČI KOJE RAZOTKRIVAJU LAŽOVA: Budite oprezni sa ljudima koji ovako odgovaraju na pitanja

5. Pasivna agresivnost.

Muškarci su mnogo jednostavniji od žena, ako mu kažete da je sve u redu, a durite se i ne želite da razgovarate, jer bi on trebalo da zna šta nije u redu, samo ćete izazvati bes i ogorčenost. Muškarci ne mogu da čitaju misli. Ako vas nešto muči recite jasno i glasno i sve se lakše tada reši.

OTVORENA VEZA UVEK SLOMI ŽENSKO SRCE: Dama koja drži do sebe nikada na to ne pristaje!

6. Prigovaranja.

Nijedan muškarac nije savršen, kao ni mi žene. I oni nisu u stanju da znaju i daju sve što vam je potrebno. Biće trenutaka kada ne budete bili zadovoljni s nečim što radi. Ako se to dogodi, nemojte prigovarati. Lepo mu recite, „ Dušo, da li bi mogao da uradiš to i to za mene? Ili: Zašto ne bi opet ono uradio, bila bih tako srećna.“

Pročitajte: PORUKE ZA POŽUDU I PORUKE ZA LJUBAV: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

7. Ne cenite ga

Ponovo, prestanite da gledate na stvari koje on ne radi, već se preusmerite na ono što on za vas radi. Onda mu to naglas priznajte, pohvalite i cenite njegov trud kakav god bio. Što žena više pokaže svom dragom koliko ga ceni, to će je on više zadovoljiti. Pa, pobogu, dobile smo na dar mudrost.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.