Muškarci u horoskopu
Muškarci u horoskopu

Muškarci u horoskopu: Saznajte astro tajne muškog pola po horoskopu. Ženama će posebno da se svidi kada saznaju kakav im je partner zapravo u dubini duše…

Muškarci u horoskopu: OVAN

Muškarci rođeni u znaku Ovna puni su života i životne snage. To su osobe pune akcije, energičnog i hrabrog reagovanja. Ističu se muževnošću i otvorenošću. Rođeni su da rade, da žive za ideju koju nose u srcu i da se za nju bore. Svojom borbenošću postižu cilj, ali nikada nisu okruženi prijateljima.

Savladavaju sve poteškoće, kojih imaju dosta u životu. Njihova velika duševna snaga ne dopušta im da pokleknu i nastavljaju sa novom borbom za nove ideale, ali nikada ne ponavljaju isti put svoje borbe.

reklame

U svom stvaralaštvu su preduzimljivi i pronicljivi, ambiciozni, pa se nikada ne angažuju za neke sitne ideje ili zamisli. Srećni su samo u onim akcijama koje traže čitavu njihovu snagu, u kojima izgaraju. Samostalni su i već u mladosti traže svoju sreću, bez uticaja i pomoći drugih. Većinom se rano oslobađaju od uticaja roditelja.

Novac mnogo cene, ali teško dolaze do njega. Ne biraju posao ako u njemu ima zarade. Nagli su i brzo planu, ali se znaju savladati, ne i oprostiti ako su uvređeni. Ponosni su i kada brane svoja gledišta imaju dostojanstven stav. Radije propadnu nego da odustanu od svojih ideja.

U društvu su omiljeni zbog svoje dinamike i otvorenosti, ali zato imaju i dosta neprijatelja. Poseduju velike sklonosti za intelektualni rad. Dobri su govornici i pozeri. Vole zabavu i društvo ali imaju svoj vlastiti sud o biranju društva. U braku ne priznaju jednakost, na vernost su verni, ali na neveru neverni. Vole disciplinu i red i traže ih od drugih, ali ih se sami ne pridržavaju. Nikada nisu siromašni, ali niti bogati.

Ne propustite: Ovakvu ribu niko ne želi pored sebe: Evo kakav utisak ostavljate

U ljubavnom životu to su ljudi strastveni, temperamentni i puni muške snage, koja se oko njih širi kao elektricitet. Njihovi osećaji se zato očituju u velikim oscilacijama. Vole čitavim bićem, ali to traje trenutak.

Muškarci u horoskopu
Muškarci u horoskopu

Muškarci u horoskopu: BIK

Muškarac rođen u tom vremenu je dinamičan i energičan. Pun je snage koju nekontrolisano razbacuje. Voli posao koji omogućava takmičenje, jer želi da pobedi, ali da do pobede nije teško doći.

Veliki je praktičar, snalažljiv u rešavanju problema. Njegova je deviza: cilj opravdava sredstvo. Ne greši, ali i kada greši, to je planirano! Ne postoji zamisao koju on ne bi mogao ostvariti i u tome mu nije potrebna tuđa pomoć, ali ne upušta se u poslove za koje nije siguran da su izvedivi.

U radu je tvrdoglav i ne prihvata tuđa uveravanja. Većinom ga vodi njegov instinkt, koji ga kao neka natprirodna veza sa prirodom upućuje na najbolja rešenja, tako da nekada ne zna ni sam objasniti uzrok svoga uspeha.

U životu postiže uspehe, prijatelji sa kojima je oduvek bio okružen, kada dosegne cilj, odnose glavnu materijalnu korist. Iako to uviđa, teško raskida prijateljstvo i uvek opravdava postupke prijatelja.

Nesrećan je kada ga ne vole. Na uvrede je jako osetljiv i zbog svog ponosa često se sukobljava sa drugima. Ljude ocenjuje prema uspehu što su postigli u društvu. Voli društvo intelektualaca i uživa u razgovoru o nauci i umetnosti.

Seks ga privlači iz radoznalosti i u ljubavi je promenljiv. Brak izdvaja od avantura, koje su uvek kratkotrajne. Porodica i dom je njegova država, u kojoj želi da vlada, u kojoj se prijatno oseća, ali nije vladar.

Ne propustite: Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

U braku gleda svetinju i traži večnu ljubav. Osećajan je i nežan, pun senzibiliteta i pažnje prema suprotnom polu, ali ako postoji i najmanje opravdanje, postaje ljubomorni tiranin. Ljubav mu je strasna i silovita, ali je ljubomora po svojoj veličini i žaru nadmašuje.

Život mu je dug, a pod starost se obogati, iako mu to bogatstvo ne čini sreću.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...