Ovo je pravi trenutak kad treba reći devojci po prvi put da je voliš

Znate li kada je pravi trenutak za reći: Volim te? Iako većina osoba oseća ovu snažnu emociju, mnogi se stide da je iskažu prvi u vezi

Internet stranica i servis za upoznavanje ljubavnih partnera Match sprovela je studiju nad 2000 muškaraca i žena u Velikoj Britaniji. Glavni im je cilj bio da otkriju ljubavne navike parova, a posebno da istraže pravo vreme za preduzimanje nekih ključnih koraka u vezi koje svi prolaze.

Većina ispitanika priznala je da čekaju pet meseci pre nego što drugoj strani kažu ‘Volim te’ po prvi put. To je otprilike isti vremenski period nakon kojih su spremni da objave svetu kako su u srećnoj vezi ih i da upoznaju sa svojim najbližim prijateljima.

reklame

Iako čekaju na izjavljivanje nežnih osećanja, ista studija je pokazala da se trećina ispitanika u prvi seksualni odnos upušta do dve nedelje nakon upoznavanja, dok se prvo držanje ruke u 34 posto slučajeva dogodi tek nakon prvog seksa.

Istraživanje Matcha otkrilo je da se većina parova veri nakon dve godine veze, venčava nakon tri godine, a postaju roditelji nakon četiri godina zajedničke ljubavi.

zadovoljna.hr

loading...