NAUČNI METOD DA PREPOZNAŠ SRODNU DUŠU: Batali intuiciju - odvedi ga u laboratoriju

Šta zaista razlikuje “dobre devojke” od onih koje smatramo dobrima samo za zabavu? Na temelju čega muškarci zaključuju da su neke žene dovoljno dobre za vezu?

 

Verovatno i ne pomišljate šta oni uzimaju u obzir prilikom donošenja odluke.

reklame

Ovo je prava istina o stvarima koje muškarci zaista primećuju kod žena

VOLIŠ LI SVOJ ŽIVOT

Muškarci zaista primećuju volite li da živite svoj život. Na temelju toga procenjujemo želimo li da budemo deo tog života. Opažamo sa kojom strasti govorite o njemu, da li izgledate zadovoljno i kako gledate na vlastito postojanje. Ukoliko ste zaljubljeni u svoj život, velike su šanse da ćemo se zaljubiti i mi.

KAKO SE ODNOSIŠ PREMA LJUDIMA KOJE NE POZNAJEŠ

Egocentričnu ženu nije teško primetiti. Njen glavni kriterijum u ponašanju prema drugima je podatak šta neko može učiniti za nju i to je vidljivo u svim njenim interakcijama.

Muškarci ipak povremeno upoznaju žene sa određenom dozom poštovanja prema drugima što nije samo odlika njihove čestitosti nego je i vrlo privlačno. One se odnose prema svima s jednakim poštovanjem, bilo da se radi o blagajnici, taksisiu ili beskućniku. Kada se upuštaju u interakcije s ljudima, možete videti kako se sagovornici doslovno otapaju u njihovom prisustvu. Takvu ženu želite dovesti kući i predstaviti je mami.

prijatelji

ZNAŠ LI DA SE ŠALIŠ NA SOPSTVENI RAČUN

Ova stavka pokazuje nivo vašeg samopouzdanja. Žena koja zna da se smeje na sopstveni račun pokazuje da ne doživljava stvari preozbiljno. Ukoliko se spotakne, čak i doslovno, a sposobna je da se nasmeje na vlastiti račun, šalje suptilnu poruku muškarcu o pogledu na svoju vrednost. A takvu poruku, muškarci ne susreću prečesto.

To se odnosi na sve oblike komunikacije. Na primer, slanje poruka. Ukoliko nas želite seksualno privući, pošaljite nam sliku u donjem rublju. Ukoliko nas želite impresionirati, pošaljite nam fotku na kojoj izvodite grimase i pitajte nas da li mislimo da ste lepe.

PONUDIŠ LI DA PLATIŠ SVOJ DEO RAČUNA

Jeste li prizemljene djevojke, a ujedno smatrate da ste i ravnopravne u odnosu sa muškarcima?

Ili živite u oblacima? Najlakši način da to saznamo je da vidimo da li ste voljne platiti svoj deo računa.

Baš kao što i vi prosuđujete muškarce koji vam ne plate račun, muškarci i te kako uočavaju žene koje smatraju da je njihov pol dovoljan razlog da im neko drugi plaća račune. Većina kavaljera će odbiti vašu inicijativu da platite svoj račun, ali će sasvim sigurno primetiti i zapamtiti vaš gest.

zavođenje ljubav
Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net

A taj isti gest pokazuje da i vi ulažete u taj spoj, da se i vi trudite impresionirati nas, jednako kao i mi vas. Takođe nam dajete do znanje da ste samostalne i nezavisne. Možda vam se čini nepošteno da nam takve sitnice znače toliko, ali vaše namere zaista govore o načinu na koji vrednujete same sebe.

KOLIKO SE OSLANJAŠ NA SVOJ IZGLED

Nije tajna da nam se sviđate. Zato i sedimo na prvom sastanku s vama. Ali, važnost izgleda na prvom dejtu polagano opada, a vi kao osoba dolazite u prvi plan. Ako osim osim šminke i seksa (ako dođe do njega) nemate puno više za ponuditi, u nama ćete možda i probuditi životinjsku privlačnost, ali ništa više od toga. Ali vaše samopouzdanje zaintrigiraće nas daleko više od vašeg izgleda.

Lep izgled je važan, ali muškarac uočava ako ga smatrate vašim jedinim adutom.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.