Šta znači kada žena kaže...

Šta znači kada žena kaže… Da se ja pitam (kao što se ne pitam), ovo bi moglo da bude deo nekog udžbenika da bi momcima olakšalo život, jer, budimo realni, nije lako sporazumeti se sa ženama.

 

Kao da smo sa druge planete i ne govorimo istim jezikom. Ona kaže: “Dragi, Marko stalno Milenu izvodi u pozorište, mogli bismo i mi nekad da izađemo na neko prefinjenije mesto”, a on razume “Agtdsffd#drfgn?!!!*?!hdkjdkg?)(/&(/&%(/&%) neki Marko”.

reklame

Neke reči imaju suprotno značenje kad se prevedu na jezik muškaraca. Najopasnije reči su: dobro, ništa, svejedno, slobodno, uvau, nisam ljuta, kreten, lepo se provedi, važi, nema veze.

Dobro

Nije dobro u smislu “U redu je”. Time samo završava raspravu, ali nije dobro. Nešto si pogrešio, nešto si rekao što nije trebalo i sve je, samo nije dobro!

Šta znači kada žena kaže...
Šta znači kada žena kaže…

Ništa

Iza tog ništa krije se hiljadu razloga. Probaj da pogodiš koji je. Uzgred, možda je nešto od pre par godina. Žena ima dobru memoriju i uvek nađe razlog da se naljuti, samo što nema baš dobar osećaj za vreme pa se zbog nečeg naljuti mesecima posle.

Svejedno

Nije svejedno i ne treba da uradiš “svejedno” šta ili da kažeš “svejedno” šta ili da odeš “svejedno” gde. Nije svejedno! Uradi kako ona hoće, kako je ona mislila, kako je ona htela. Uradi onako kako ti misliš da treba i to će da ti se obije o glavu sigurno. Najbolji izbor je njen izbor.

Šta znači kada žena kaže...
Šta znači kada žena kaže…

Slobodno

Ovo nije dozvola. Ponavljam, nije dozvola! Usudi se da uradiš to i videćeš šta je besna alfa ženka. Moj ti je savet, prijatelju, obustavi akciju, povuci se, ućuti i smiri se dok ne prođe bura.

Lepo se provedi

Nemoj lepo da se provedeš, nemoj ni da izađeš. Nemoj. Ako izađeš, lepo se provedeš i, ne daj, bože, bude lepih devojaka blizu tebe… Gotov si. Ne vraćaj se kući.

Mislim da će ključ biti u bravi, sa porukom na vratima “Lepo spavaj”.

Uvau

Nije oduševljenje, nego nezadovoljstvo. “Uvau, kako si ti glup”. “Uvau, kako si jadan”. “Uvau, kako si kulturan”. Sve je to ironija, prijatelju, nisi je oduševio.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.