Muškarac objasnio svojoj sabraći veliku istinu: Ovih 12 stvari snažna žena želi u ljubavi

Ovaj tekst je napisao muškarac za muškarce, ali mnoge žene kažu da je James M. Sama formulisao njihova očekivanja bolje nego što bi one same to mogle da učine…

Zato i jeste pisan u drugom licu, kao poruka muškom delu čitalačke publike koja broji više od 30 miliona posetilaca njegovog bloga.

1. Ne očekujte med i mleko.

Ne bi trebalo da obigravate oko problema, već da sednete i porazgovarate o njima sa ženom koju volite, jer je to jedini način da ostane kraj vas. Ukoliko postoji nešto što je muči, ona će to i reći. Ona je žena koja se nosi sa problemima i rešava ih, a isto to očekuje i od vas.

2. Ne očekujte da se vaša veza temelji na SMS porukama.

reklame

Ovakve žene odlikuje veština verbalne komunikacije a SMS poruke ne mogu da izraze sve nijanse. Naravno, par poruka u toku dana koje će oržavati kontakt su potpuno u redu, ali se potrudite da dopisivanje zamenite kominukacijom oči u oči.

3. Ne očekujte da je impresioniraju vaše ludorije.

Sve što se tiče vašeg društvenog života zadržite za sebe. Svaki detinjasti pokušaj da je napravite ljubomornom tako što ćete objavljivati na društvenim mrežama svoje slike u društvu drugih žena može da izazove samo kontraefekat. Jaka žena nikada nije ljubomorna, jer ima dovoljno samopouzdanja i zna ko jeste i ko nije vredan njenog vremena. Ako je spremna da vam se posveti u potpunosti – isto to očekuje i od vas.

Muškarac objasnio svojoj sabraći veliku istinu: Ovih 12 stvari snažna žena želi u ljubavi

4. Ne očekujte bespredmetne razgovore.

Jaka, zrela, elokventna, strastvena i obrazovana žena želi kvalitetne razgovore. Čak i kada se zabavlja, njene misli su usmerene ka bitnim stvarima. Ukoliko želite njenu pažnju, trebalo bi da naučite da se nosite sa tim.

5. Ona ne toleriše neodlučnost.

Verovatnoća da se bavi stresnim poslom je prilično velika, tako da ona nema vremena za besmislice i trivijalnosti. Ukoliko ste neodlučni i nemate inicijativu, znajte da na nju to može da utiče samo negativno. Ona očekuje da vi donosite odluke, budete kreativni i inovativni.

6. Ne očekujte da trpi nepoštovanje.

Zapravo, ovako nešto ne očekujte ni od jedne žene. Savremene žene su hrabre, smele, samopouzdane i znaju šta žele. Jedno je sigurno: one ne žele da budu sa muškarcem koji ih ne poštuje i ne odnosi se prema njima onako kako zaslužuju.

7. Flegmatičnost je ne impresionira.

Važno je da znate šta želite, bilo da to uključuje ili ne uključuje nju. Vaše mišljenje iza kojeg stojite je uvek pozitivno u njenim očima.

loading...