Može da priča da te voli ali istina je drugačija: 5 znakova koji ga odaju da nije zaljubljen u tebe
Može da priča da te voli ali istina je drugačija: 5 znakova koji ga odaju da nije zaljubljen u tebe

Ljubav je nešto predivno, a biti zaljubljen je osećaj zbog kojeg neretko lebdimo pola metra iznad zemlje. Međutim, nakon početnog rojenja leptirića u stomaku, često počnemo sebi da postavljamo razna sumnjičava pitanja. Jedno od njih je sigurno: „Je li i on zaista toliko zaljubljen u mene?“

Ako želiš da otkriješ je li tvoj partner – ili možda dečko s kojim se povremeno viđaš – zaljubljen u tebe, pripazi na ovih pet znakova. Ako radi ove stvari, moguće je da i nije baš zaljubljen u tebe…

Ne odgovara

Ako primetiš da mu treba puno vremena da reaguje na tvoje poruke ili pozive, to može biti znak da njegovo zanimanje nije baš preveliko. Kad je muškarac zaljubljen, ima potrebu da bude u kontaktu s tobom. Naravno da može ponekad da bude sprečen pa ne može odmah da odgovori, ali ako uopšte ne odgovori, ne pita ništa ili jednostavno ne pokazuje zanimanje – to je loš znak.

Treba mu „slobodan prostor“

reklame

Sve mi znamo taj lepi osećaj zaljubljenosti i potrebu da smo stalno uz nekoga, odnosno da se viđamo s njim koliko god često je to moguće. Za vezu je ponekad zdravo ne viđati se prečesto, ali ako shvatiš da uglavnom insistira na svom „slobodnom prostoru“ i ne pokazuje zanimanje za sastanak s tobom, znači da nije zaljubljen.

Kritikuje te

Uvek ima neki novi razlog da te kritikuje? Na primer, nije zadovoljan tvojim autfitom, smeta mu jer te mama prečesto zove ili su mu sve tvoje prijateljice glupe? Onda očito nije spreman na kompromise i da popusti tebi za ljubav. Ako je zaista zaljubljen, onda će progutati neke stvari.

Više vremena provodi s drugim ženama nego s tobom

Naravno da je potpuno u redu da ima prijateljice, ali ako primetiš da provodi više vremena s drugim ženama (naročito solo), trebalo bi da se zamisliš.

Nisi mu prioritet

Čak i da ima puno obaveza, na primer stresan posao ili bolesnog člana porodice, ipak treba da pronađe dovoljno vremena za tebe. Ako primetiš da se trudi da redovno bude s tobom, onda je sve u redu. U suprotnom se moraš zamisliti.

miss7.24sata.hr

loading...