Naslovna Zanimljivosti MOŽE ON DA GLUMI DO SUTRA ALI OVO GA ODAJE: 3 suptilna...

MOŽE ON DA GLUMI DO SUTRA ALI OVO GA ODAJE: 3 suptilna znaka da mu se sviđaš

3492
PODELI
23 znaka da vam je partner takođe i najbolji prijatelj
loading...

 U slučaju da nisi sigurna šta se ovde događa, ovi signali će ti otvoriti oči

 

Muškarci često mogu da odlepe za nekom ženom ali da glume kul tipove jer ne žele da budu provaljeni. Ako se i tebi čas čini da se nekom dečku sviđaš, a čas da si sve samo umislila ovi znaci će ti pokazati da li su u pitanju samo prijateljski gestovi koje si pogrešno protumačila ili da si skroz u pravu.

 

On pamti stvari o tebi

Možda ste u nekom trenutku imali neku zajedničku šalu, ali on je i kasnije svako malo spominje te nikako da to pusti. Ova tendencija da se sve pamti, kasnije može da se proširi i na tvoja interesovanja i hobije, posebno one koji su vam zajednički pa obrati na pažnju na takve stvari.

.

gej

On je tvoj najveći obožavalac na društvenim mrežama

Svi imamo minimalno jednog Fejsbuk prijatelja kojem se sviđa baš sve što objavljujemo. Ponekad je to osoba koja na taj način izražava prijateljsku podršku, ali ako to nije neko sa kim si toliko bliska, to može da bude njegov suptilan način komunikacije, čime pokazuje da mu se ne sviđaju samo tvoje fotografije i objave, već i ti kao osoba.

mobilni

Čudno se ponaša u tvom prisustvu

Iako je takvo ponašanje potpuno suprotno onome što želi da pokaže, baš bi zato moglo da otkrije njegove prave namere. U suprotnom, sa tobom bi se ponašao kao i sa svima ostalima. Ali ako je čudan samo kada razgovara s tobom, sve je jasno.

Pročitajte i  Za sve singl devojke preko 30: 6 najboljih saveta kako da pronađeš sreću i ljubav u životu

Ovo sve žene žele da pitaju muškarca ali se plaše

index.hr/besnopile.rs

Inicijalizacija u toku...