Evo kako vas muškarci prave budalama

Ni pod razno ne smete da pravite kompromis zbog muškarca kada su ove stvari u pitanju

Koliko puta ste čuli ili i sami imali priliku u to da se uverite kako su se neke vaše prijateljice promenile otkada su u vezi ili možda čak i braku, a možda su baš vama skretali pažnju da ste “uz njega postale potpuno druga osoba”. Naravno da će se svaka žena menjati uz svog partnera, to je sasvim prirodan proces, ali bi trebalo da budete uz njega bolja verzija sebe, a ne da gubite ono što vas čini baš takvom, jedinstvenom.

 

Prijatelji

reklame

Nekako su uvek prijatelji ti koji osete prve, pa i najmanje promene. Sasvim je razumljivo da želite više vremena da provodite sa vašom novom ljubavi, ali ne zaboravite ko je bio uz vas i kada ste bili sami, tužni, srećni… Ako se vašem novom partneru ne sviđa vaše društvo, ipak treba da mu stavite do znanja da su oni bili tu mnogo pre njega.

drugarice

Stav

Ako imate određeni stav ili mišljenje, kao i argumente za to, ne treba da odustajete od njih samo jer se vašem dečku to ne sviđa. U redu je da imate različita razmišljanja, ali nije u redu da ti nameće svoja i da ti budeš sasvim saglasna sa tim. Ne smeš da se plašiš da kažeš ono što misliš i stojiš iza toga. Ako je njemu potreban neko ko će mu podilaziti u svemu, ti ne treba da budeš taj otirač.

Ako držiš do sebe, izlazićeš samo sa ovakvim muškarcima

Slobodno vreme

Svaki trenutak tvog života treba da organizuješ onako da uživaš maksimalno. Naravno da postoje neke obaveze koje treba da se odrade, ali čak i to može da prođe na najbezbolniji način. Kada niste zajedno, svoje vreme organizuješ onako kako ti to želiš. Ako si ranije volela da ideš na časove plesa ili neku drugu aktivnost, ne treba toga da se odrekneš zbog novog dečka.

10 stvari koje devojke ne žele da čuju

srbijadanas.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.