ON JE TVOJ BUDUĆI MUŽ: 15 znakova da si pronašla onog koga si celog života tražila

Neke ljubavi prolaze, a neke su večne. A kako možete znati hoće li vas izabranik vašeg srca voleti večno? Ovo su 7 znakova koji govore da je on muškarac koji će vas voleti zauvek

1. Želi da provodi vreme s vama… jako puno vremena

Šalje li vam muškarac svaki dan poruke i pita vas šta biste želeli da radite (vas dvoje zajedno, naravno) to je očiti znak da mu puno značite. I da ne namerava da prestane da vas voli.

par

2. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke

reklame

Muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao bez da o tome prethodno ne razgovara s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog, odnosno vašeg zajedničkog života.

3. Govori vam stvari koje nikome drugome nije rekao

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome, pa ako s vama deli i svoje najskrivenije tajne, stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju znači da vas u svom životu želi zauvek.

4. Ne flertuje s drugim ženama

Ako muškarac vidi samo vas i ne primećuje druge žene, budite sigurni da nije poput drugih muškaraca. I ako ne osećate ni trunku sumnje da bi mogao da flertuje s drugim ženama, ako vam vaš instinkt govori tako, znak je da je on muškarac koji će vas voleti zauvek.

par velika

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.