LJUBAVNI TRIKOVI

 

 

1. Povezujete se bez napora

reklame

Možda ste se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Možda ste naleteli jedno na drugo u parku. Možda ste očijukali jedno s drugim u kafani. U svakom slučaju, jednom kada ste se konačno pozdravili i prišli jedno drugome sve je bilo nabijeno elektricitetom. Stvorila se duboka i intenzivna povezanost kroz razgovor i govor tela.

Kod nekih parova ovaj osećaj izbledi s vremenom, ali s vašom srodnom dušom on samo postaje sve intenzivniji i jači. Uživajte u tome jer to je nešto što se ne ostvari svakome.

SA TOBOM SAM ŽELELA DA OSTARIM: Pismo momku koji mi je slomio srce

 

2. Vaš način komunikacije je bez premca

Uspeh svake dugotrajne veze može se pripisati sposobnosti ne samo jasnog već i autentičnog komuniciranja. Ovakva komunikacija je stvarna, ništa nije skriveno i jasno da je lišena laži. Ništa se ne skriva. Ovo vas čini otvorenim i ranjivim prema svom partneru. Ponekad je potrebno to vežbati, ali srodne duše imaju ovakvu vrstu komunikacije jedno s drugim.

Važno je da srodne duše izraze svoje potrebe i znaju da komunikacija poprima mnoge različite oblike. Međutim, dobra komunikacija će voditi višem nivou povezanosti.

par

 

 

3. Stvarate vaš svet zajedno

Najsnažnije veze su one u kojima srodne duše stvaraju zajedno. Naravno da može biti zabavno ležati u krevetu i gledati filmove. Izlasci su super, ali ako je to sve čime se bavite, gde zapravo idete?

Srodne duše nalaze stvari koje su im zajedničke, čak i neke koje im nisu zajedničke i zgrabe ih s obe ruke. Dele jedno s drugim duhovnost, aktivizam, umetnost, nauku… i stvaraju zajedno. Razmena strasti za navedenim stvarima dodatno povećava njihovu ljubav.

par1

higherperspective.com/atma.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.