Momci, ne može i jare i pare: 8 nerealnih očekivanja koje muškarci imaju od žena

0
384

Dragi muškarci, mi vas jako volimo, ali neka vaša očekivanja su apsurdna ili čak zločesta. Mi smo samo ljudska bića i ako prestanete da očekujete idućih 8 stvari od nas, naša će veza poprimiti novi stepen kvaliteta!

Ne možemo da izgledamo seksi ako nam ne date vremena da se sredimo

Čak i kada izgledamo opušteno – krema, maskara, bronzer itd. Nemoj zanovetati nego sedi i pričekaj da završim sa sređivanjem.

Ne možemo istovremeno biti mršave i s oblinama

Vi želite savršeno žensko telo kakvo nema 99% žena. A preostalih 1% neće biti s vama ako niste Rajan Gosling, Kristiano Ronaldo ili neko jako seksi.

Nećemo prestati da viđamo druge ljude ako nismo u službenoj vezi

Momci misle da je u redu švrljati dok sa devojkom nešto imaju, ali ona ne sme. Dok se ne izjasniš, opcije ću držati otvorene!

Nećemo prestati da imamo muške prijatelje

Zajedno smo i volimo se, ali i dalje imam prijatelje koji su u mom životu mnogo duže nego ti. Pomiri se s tim jer je to prirodno.

Pročitajte i  Da mu stalno budeš u mislima: 9 načina da muškarcu zavrtiš mozak i da ne može da te izbaci iz glave

Ne čitamo vaše misli

Znamo da ne izražavate osećanja, ali vidimo da nešto nije u redu. Samo nam recite kakav problem imate, cenile bismo to.

Ne možemo vam istovremeno reći više o nečemu i manje

Ne želite da budemo dosadne sa stalnim porukama, ali mislite da nismo zagrejane ako vam se ne javljamo. Pomozite nam da nađemo sredinu.

Retko pravimo izuzetke u pravilima kad ste vi u pitanju

Većina devojaka ima pravila (npr. nema ljubljenja na prvom sastanku) i svaka od nas ih se uglavnom drži. Ako smatram da si vredan, napraviću izuzetak.

Ne možemo da budemo opuštene i emotivne istovremeno

Ponekad nam odgovara da imamo samo fizički odnos, ali ako trenutno ne tražiš vezu, ne želimo da razgovaramo o intimnim stvarima ili ići na večeru. Ako je samo seks, onda je samo seks.

zdravakrava.24sata.hr