Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2018

Uz malo truda i rada, vaša jača polovina postaće gotovo frajer bez mane. Sledeći trikovi učiniće vas oboje zadovoljnima, a na neki način ćete oboje i poraditi na sebi.

1. Rešite ga zavisnosti od nezdrave hrane

Velika većina muškaraca podosta je komplikovana kada je reč o zdravoj hrani. Ali tu nastupate vi. Uz malo truda i istraživanja zdravih i ukusnih recepata, počnite da kuvate što zdravije i odvratite ga od nezdravih grickalica uz svaki film ili tekmu. Ovo je dobro i za vas jer nećete doći u iskušenje da nutritivno zgrešite s njim.

2. Suptilno mu ukažite na nepristojno ponašanje

Naravno, niste mu majka i ne možete mu govoriti kako da se ponaša i šta da radi. Međutim, možete mu na suptilan način ukazati da se u nekim situacijama ponaša poput primitivca i ciljano ga smestite u restoranu preko puta ogledala kako bi u jednom trenutku shvatio o čemu pričate.

reklame

3. Objasnite mu šta je bonton

Nadovezujući se na prethodnu tačku, objasnite mu suptilno u čemu greši. Na primer, ako vam ne otvori vrata, nemojte ih same otvoriti već se samo nasmešite i pokažite mu šta čekate. Kada oblačite kaput, jednostavno mu ga dodajte i okrenite leđa kako bi odmah znao šta treba da učini. Nemojte dopustiti da stari kavaljerski običaji nestanu samo zato što muškarac ne želi da odraste.

4. Razbijte seksualnu monotoniju

Kada jednom shvate da vam se nešto sviđa, ponavljaće to neprestano jer smatraju da s time ne mogu pogrešiti. Zato vi preuzmite uvođenje noviteta na sebe i iznenadite ga povezom na očima ili nekom novom pozom.

5. Ukažite mu na njegovu lenjost

Neprestano leži na kauču, igra igrice, spava do nepristojno kasnih sati… Takav muškarac vam ne treba. Ukažite mu na stvari koje su njegova dužnost i odvažno mu recite da ih uradi. Od aktivnosti predložite piknik u prirodi koji zbilja ne zahteva rad i trud. Ako ni na to ne pristane, vi izađite s prijateljicama i pokažite mu koliko se dobro zabavljate bez njega. Shvatiće ubrzo u čemu greši.

6. Pomognite mu da se oslobodi u ženskom društvu

Naravno, nije mu mesto na kafi s vama i vašim prijateljicama, međutim, ne želite da ga gledate namrgođenog kako lista naslovne strane društvenih mreža dok vi pokušavate da održite razgovor u društvu u kojem ste se oboje zatekli. Pokušajte usmeriti priču na neku njemu poznatu temu kako bi se malo oslobodio i shvatio da nema ništa loše u povremenoj čašici razgovora s većinski ženskim društvom.

7. Otvoreno mu recite da vam se ne sviđa njegova frizura

To što on vašu vrlo često i ne primeti, ne znači da vi nemate pravo njemu da kažete da mu trenutna frizura ne pristaje. Na pristojan način mu sugerišite nešto što mislite da bi mu puno bolje pristajalo. Ipak ste vi ta koja ga gleda čitav dan, zašto ne biste rekle svoje mišljenje?

8. Umešajte svoje ideje u njegov dosadan stil oblačenja

Niste mu majka da mu kupujete odeću, ali vaš prijedlog ili komentar bi trebalo najviše da ceni. Pokažite mu sliku neke kul košulje i prokomentarišite kako bi on odlično izgledao u njoj. Na taj ga način nećete nimalo uvrediti, ali opet ćete mu dati ideju onoga što se vama sviđa.

index.hr

loading...