MNOGI JE ŽELE ALI NE UMEJU DA SE NOSE SA OVAKVOM DAMOM: 5 ženskih osobina koje neće uplašiti pravog muškarca

0
733
loading...

Sve ove osobine ženu čine još privlačnijom, ali ima muškaraca koji s tim osobinama jednostavno ne znaju da se nose

1. Samouverenost

Mnogi muškarci priznaće da ih privlače samouverene žene koje se ne boje da otvoreno izraze svoje stavove i razmišljanja, ali ponekad ih se pomalo i boje. Međutim, pravi muškarci neće se povući pred samouverenom i samopouzdanom ženom niti će pokušavati da “iskorene” te njene osobine.

2. Nezavisnost

Nekada su žene u potpunosti zavisile od muškaraca i njihovom novcu, ali danas je u većini delova sveta situacija drugačija. Žene se same brinu o sebi, zarađuju svoj novac i uživaju u tome što su slobodne. Pravi muškarac neće se osećati ugroženo u društvu nezavisne žene.

3. Prihvatanje sopstvenog tela

Nije važno imate li vitku ili puteniju figuru, jeste li visoki ili niski, bledi ili maslinaste puti… Važno je kako se osećate u svom telu. Prihvatanjem svog tela onakvo kakvo ono jeste projektujete zadovoljstvo i samopouzdanje. Mnogi muškarci potvrdiće kako se u svoje partnerke nisu zaljubili zato što su izgledale “savršeno” nego zato što ih je oborila s nogu njihova pozitivna energija i pozitivan stav prema svom izgledu.

Pročitajte i  Za sve singl devojke preko 30: 6 najboljih saveta kako da pronađeš sreću i ljubav u životu
Foto: Imcreator.com

4. Neustrašivost

Iako muškarci vole kada žena im potrebu da se oseća sigurno i zaštićeno uz njih, vole i neustrašive žene koje su uvek spremne na rizik ili životnu avanturu.

5. Umerena samokritičnost

Svako od nas ima dužnost povremeno preispitati same sebe i uputiti sebi pokoju konstruktivnu kritiku zbog koje možemo postati bolji, ali preterana samokritičnost u jednom trenutku postaje nesigurnost, a ona nam je veliki neprijatelj na putu do kvalitetnih međuljudskih odnosa.

Pročitajte i  Nije svejedno kada će beba da se rodi: Ovo je definitivno najbolji mesec da zatrudniš

Nemojte stalno osuđivati sami sebe, umanjivati svoj uspeh, tražiti nešto negativno u svakoj pozitivnoj stvari koja vam se dogodi. Kada vam neko uputi kompliment, prihvatite ga s osmehom, a ne s komentarom koji automatski pobija lepu stvar koju vam je neko rekao.

zadovoljna.hr