MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2020 GODINE
MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2020 GODINE

OVO JE MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2020 GODINE… PROČITAJTE I SAZNAJTE ŠTA OČEKUJE VAŠ ZNAK U JULU  MESECU PO ASTROLOGIJI.

OVAN MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2020 GODINE

POSAO

Sta god osmislite po pitanju posla ovog meseca bice pravi izbor i donece vam kako poslovnu satisfakciju, tako i materijalni uspeh i novcanu korist. Ulazite u period kada ce vam biti mnogo lakse da zaradite i dodjete do novca. Pocetkom meseca imacete vrlo kreativne ideje koje mozete uspesno iskoristiti u poslu. U prvoj polovini meseca moze da vas sputava samo sopstvena lenjost, jer ce vas vise privlaciti zadovoljstvo, provod, lake zarade, nego neki konkretan rad i angazovanje. Tezicete komforu, uzivati u ukusnoj hrani, dobrom sexu, a posao cete zanemarivati ako vam oduzima puno energije. Ovakav stav nije tipican za vas, ali necete uopste mariti za misljenje drugih. Ponasacete se u skladu sa devizom „zivot je jedan“ i vodicete jedino racuna o tome da nista ne propustite od onog sto se nudi.

reklame

Od druge polovine meseca menja se vas odnos prema stvarnosti i poslu. Postajete aktivniji, brzi, vispreniji i period vam je povoljan za sve vrste poslova u kojima kljuc uspeha lezi u brzoj razmeni informacija, komunikacije, putevi. Osecate u ovom periodu snazan otpor prema figurama od autoriteta u poslu. Zbog svoje nepromisljenosti i bunta mozete zapasti u neprilike sa nadredjenima. Takodje, moguce su znacajne promene u samoj firmi, smena rukovodeceg kadra, previranja koja ni vas nece ostaviti bez reakcije negodovanja, revolta i bunta. Ukoliko se nalazite na nekoj bitnoj funkciji imacete puno problema da zadrzite polozaj. Moguc je veoma los uticaj ljudi iz javnog i politickog zivota na vas rad i poslovno angazovanje. Svako eksponiranje moze samo da vam steti.

LJUBAV

Emotivnim zivotom cete biti zadovoljniji ukoliko ste slobodni. Oni koji su u braku mogu ocekivati zaostren odnos sa partnerom, koji ce vas naterati da se preispitate o smislu veze u kojoj se nalazite. Nemate dovoljno strpljenja za partnera, a neuspeh vremenom dovodi do toga da pocnete zanemarivati partnera. Puno bolja emotivna situacija vas ceka u drugoj polovini meseca. Partnerski odnosi ce se stabilizovati, a ako ste slobodni bice novih poznanstva, na putu ili iz okoline. Budite otvoreniji za potrebe partnera ako zelite uspesnu vezu.

ZDRAVLJE

Pazite na ishranu. Ne preterujte sa slatkisima.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...